torsdag 27. august 2015

Test av noen forskjellige Questbar

Jeg kjøpte en pakke med 12 forskjellige QuestbarQuestNutrition.com. Det er mange smaker jeg har vært spent på å prøve, og da er sample pack veldig greit! Jeg ble veldig skuffet av at lemon pie ikke var med, siden det var den jeg var mest spent på.. Menmen.. Fikk prøve en del andre, her kommer en liten kommentar til de jeg har smakt så langt:

Illustrasjonsfoto


Cinnamom roll
Helt ok, ingen avskrekkende ettersmak. Smaker litt som en litt tørr deig med kanel. Ingen biter av noe, bare plain bar hele veien. Enkel å tygge. Kjøper den nok ikke igjen, men var ingen problem å spise en hel bar :)
Hvis du foretrekker å kjøpe på iHerb, finner du den her (link til Questnutritition over).

Helt ok! Litt kunstig smak av jordbær, slik det ofte er i godteri. Lukter veldig søtt, men smaker heldigvis ikke like søtt. Faktisk litt frisk og god. Enkel å tygge. Små biter.. av tørket frukt? Muligens gjenkjøp ;)
På iHerb her

Helt ok, verken ille eller veldig god. Enkel å tygge og man spiser lett opp en bar.
På iHerb her

Første gang jeg prøvde denne kjøpte jeg en hel boks - og hatet den... Seriøst, jeg synes den smakte helt grusomt! Men siden det fulgte med en Brownie i esken med 12 forskjellige, bestemte jeg meg for å prøve igjen. Synes den, underlig nok, var spiselig. Ikke god, men helt grei faktisk. Merkelig hvordan smaksløkene forandrer seg ;) Kjøper den nok allikevel ikke igjen og anbefaler den ikke. Det merkelige er at det virker som mange elsker den...
På iHerb her

Store biter av sjokolade! Jeg liker denne godt, men den smaker litt stevia. Enten liker man steviasmaken eller ikke. Har inntrykk av at mange liker denne!
På iHerb her

Lukter veldig kunstig! Smaker faktisk ganske greit. Noen biter av mandler, ellers er konsistensen som de andre barene: litt tørr kakedeig. Helt ok.
På iHerb her

White Chocolate Raspberry
Hvit sjokolade og bringebær er jo en veldig god kombinasjon! Frisk og god og frister med flere av disse. Små biter av sjokolade og bær.
På iHerb her

1 kommentar:

Anette sa...

Denne hørtes spennende ut. :-)