tirsdag 1. mars 2011

Tart Cherry: naturlig sovemedisin


Leste du innlegget mitt om Tart Cherry? Jeg fikk en kommentar da om at Tart Cherry fungerte bra som naturlig sovmedisin, men jeg tenkte ikke så veldig mye over det, mye fordi jeg er typen som ikke reagerer ordentlig på sovemedisin, beroligende osv.

På fredag blandet jeg denne med Purely Greens, mest for å skjule smaken av sistnevnte. Tart Cherry smaker som kirsebærsaft - deilig!

Jeg drakk den ved 12-tiden. Ved 15-tiden sovnet jeg så tungt som jeg ikke har gjort siden før jeg ble mor. Jeg har ALDRI sovnet på dagen siden fødselen, og særlig ikke rett før jeg skal hente i barnehagen OG har 4 % batteri igjen på mobilen OG ikke har satt på alarm. Men det gjorde jeg altså denne dagen, så kan ikke si annet enn at denne funker!

Jeg tok den igjen litt senere for å sovne til normal tid, og det funket igjen.

Så: sliter du med søvnen kan jeg anbefale denne!
Anbefaler derimot IKKE å ta den på formiddagen ;))

Ps: Ikke noe problem å ta en skvett i smoothie på dagtid altså, men jeg tok 2 ss ...

Jeg har kjøpt denne her, men man får også et annet (veldig bra) merke (Pure Planet) til en dyrere pris her.

post signature

Ingen kommentarer: