mandag 2. mars 2015

Grønnkålstuing (og middagstips)

Jeg legger ikke ut så mange middagsoppskrifter her, for jeg føler ofte at det ikke er "bra nok" til å blogge om, selvom det smaker relativt godt. Det er litt utenfor min komfortsone... Mine middager er ofte lite planlagt og jeg følger sjelden oppskrifter, istedet smaker jeg meg frem. Jeg er helt avhengig av å ha gode, allergivennlige råvarer hjemme, og gjerne noe som nesten gjør seg selv, spesielt i dårlige perioder. Så om det ikke kommer så mange middagsoppskrifter, kan jeg kanskje bli flinkere til å legge ut middagstips? :)

Jeg er ikke i form for tiden, og da spesielt utover dagen når middagen skal lages... Da må det gå kjapt og være enkelt å lage. ME-vennlig mat.  

På lørdag ble det Badsturøkte lammepølser i skiver, ferdigkuttet fersk wokblanding fra salatdisken, miracle rice (mest for å prøve..) med sterk sennep og hoisinsaus til.  

6-åringen, som ikke liker pølser, likte disse veldig godt :)

Jeg spiste MYE mer grønnkålstuing enn dette... ;) 

I går ble det Kyllinglår (ustekt, ferdig i stekepose fra Prior) og grønnkålstuingJeg kokte også pasta til barna.

Kyllinglårene stekte jeg etter anvisning på pakken, og tok de deretter i stekepannen for stekeskorpe. Hadde i litt urter og skviste litt lime over de.

Grønnkålstuingen lagde jeg ved å steke løk og hvitløk på medium varme til løken var blank, hadde på grønnkål og lot det surre litt med, hadde på litt vann og litt soyafløte. Litt lime og salt/pepper.

Den smakte helt nydelig, så jeg må bli MYE flinkere til å bruke det til middag (bruker det mest til juice). Det var ikke noe rester igjen, jeg sleiket omtrent stekepannen... ;)

Ingen kommentarer: