lørdag 7. mars 2015

123-Brownies uten hvete, gluten, melk og egg

Jeg har testet ferdigpose Brownies fra Pamelas Products. På posen er det mange forslag til hvordan man kan tilberede kaken for forskjellig resultat. Jeg prøvde "Fudge Brownie", siden denne er uten egg. 


Veldig lettvint. Røres sammen med olje og vann. Has i liten form og stekes i 18 min. 


Røra smakte negerboller (hvis det er lov å skrive). Altså de bollene med skum inni, sjokoladetrekk og uten kokos. 
 
 
Kaka smaker ganskje likt røra, men jeg vil beskrive smaken som litt "voksen". Den smaker nok best med vaniljeis eller krem til, og tror nok det også er lurt å gi den en natt i kjøleskapet først :) 


Ikke den "beste brownies jeg har smakt", men slett ingen dum posekake å ha i skuffen når kakesuget melder seg, eller hvis man har venner som har flere allergier. 


Pamelas Products har mange varer uten hvete, gluten, egg og melk. Ikke alle varene er uten alt dette (alle er glutenfrie, og jeg tror også hvetefrie), så husk å sjekke det produktet du ønsker å kjøpe nøye!

1 kommentar:

Fragola sa...

Artisanmiksen til Pamelas P er fantasatisk å bake med, hvis du tåler ingrediensene. :)