tirsdag 13. januar 2015

Quest request


Quest... De fleste har vel fått med seg alles begeistring for questbarene...? Jeg lot meg rive med for noen måneder siden, og bestilte Brownie... Det skulle jeg angre på! Det er seriøst det verste jeg har smakt!! Den smakte så ille at det er ikke mulig å beskrive engang... Jeg valgte den fordi den hadde så mange gode tilbakemeldinger, men her hos oss gikk hele greia i søpla, og jeg trakk den konklusjonen at Questbarene ikke passer mine smaksløker. Grøss.

Men så hørte jeg flere si ... at de likte heller ikke Brownie, men digget f.eks Cookies&Cream! Så jeg lot meg overtale, igjen. Og ble overrasket. Positivt! Dette var mer en bar etter min smak. Finfin å ha på innerlomma på en gåtur, eller som et mellommåltid. 

I ettertid har jeg også prøvd Chocolate Chip, Double Chocolate Chunk og White Chicolate Raspberry. Alle barer jeg ikke synes noe om første biten, før jeg plutselig elsket de, og jeg har bestilt de om og om igjen. :D Chocolate Chip og Cookies&Cream er mine favoritter. Tror nok sistnevnte er enklest å like dersom du aldri har prøvd Questbarene før. Men styr nå endelig unna Brownie! 


3 kommentarer:

Unknown sa...

Jeg gjorde den feilen jeg også, men det som er fint med questbarene er at de kan varmes opp og da blir de mer som kake. Brownie smaker mye bedre hvis du varmer dem opp i ovnen, da blir de i hvert fall spiselige og du kan bli kvitt de uten å kaste dem :)

N sa...

Oi, det burde jeg prøvd. Jeg synes den smakte overveldende av kunstig, bitter søting og andre ekle smaker ;P
Takk for tips!

Ingrids blogg sa...

Hehe, den brownie er jeg ikke noe særlig fan av selv :) Her har jeg testet en hel haug av dem, elsker quest, men mest på grunn av at de ikke inneholder masse skit! http://www.ingridsblogg.no/?p=412668