søndag 11. januar 2015

Iherbfavoritt: Frokostblanding

Så koselig at noen følger bloggen fortsatt ;) Jeg sjekket statistikken og fikk faktisk helt sjokk over hvor mange som er innom hver dag (!) enda bloggen har ligget død en stund! Wow. Regner med det var fint jeg ikke slettet den... ;)

Jeg har mange iherb-favoritter, og har (frem til frakten gikk opp på iherb) bestilt mye regelmessig. F.eks denne frokokstblandingen liker jeg godt! Jeg spiser den med yoghurt naturell som jeg søter med steviadråper og smaker til med smaksessens fra frontier (søk på iherb). Cascadian Farm har også flere smakfulle granolabarer! :-)

Obs: Den inneholder gluten.


2 kommentarer:

ninabakke sa...

Takk for tips :)

Jeg bestilte ofte fra iherb før, men sluttet da frakten gikk opp, men nå er det vel blitt litt andre tollregler og tror iherb har gjort noen endringer så mulig at det går ann å bestille igjen uten for dyr frakt

N sa...

Ja, jeg bestiller desverre mye mindre på iherb nå med såpass høy porto. Heldigvis halveres portoen (i alle fall airmail) hvis man bestiller for over 20 dollar, men det blir nok dyrt å bestille de tunge tingene :(