mandag 12. januar 2015

Dagens frokost

Jeg har begynt (de siste dagene) å erstatte ett eller flere av dagens måltider med juice :)

Jeg følger av og til Jason Vales oppskrifter (han har flere app-er), og av og til bare tar jeg hva jeg har ;)

Denne gangen brukte jeg:

2 epler
1 gulrot
1 neve grønnkål
1/2 lime
1/4 rød chili
1 stilk stangselleri
3-4 cm agurk

Grønnkål har kommet i poser der man finner ferdig oppskåret salat! Det smaker ikke godt rett fra posen, men er veldig godt i matlaging! Anbefales!


Litt rar farge, men smaker godt! Litt sting pga chilien ;)

Så er spørsmålet: blir man mett av en juice?

Svaret er ja.

Ingrediensene jeg skrev over gir litt mer enn det dere ser i glasset (glasset er også ekstra stort). Jeg drikker alt.

Jason Vale sier: vi overspiser, men samtidig er vi underernært.

En juice med så mye næring vil derfor gi en tilfredsstilt metthetsfølelse. Det er litt sånn at man tror det ikke før man prøver det selv... Her om dagen erstattet jeg alle måltider unntatt frokost med juice. Jeg trodde at jeg kom til å bli kvalm og ekstremt sulten, men det var faktisk en veldig god og behagelig følelse :) Mye mulig jeg prøver å erstatte alle måltidene en dag! :D1 kommentar:

irene sa...

Jeg kan anbefale raw meal chocolate med havremelk og litt vanilla stevia om du ønsker en måltidserstatter iblant som har litt proteiner. Den tykner fort så det er best å drikke den raskt etter den er blandet. Kjempegod!