mandag 19. november 2012

Et husmortips..

Ja, det er ikke så lett å blogge når man har verdens søteste baby i hus! <3Lillebror ble født 11. oktober, og til tross for at jeg var veldig utmattet i tiden før og under fødselen, så gikk det kjempegreit. Jeg tror faktisk det at jeg var så utmattet fungerte som en form for smertelindring, siden kroppen virkelig slappet av ...

Da han bare var 11 dager gammel ble han syk, han fikk e.coli/blodforgiftning! Takk Gud at vi bor i et land der vi kom raskt til god behandling ...!! Nå er han heldigvis frisk, men legene skal undersøke mer hvorfor han ble syk og antagelig må han gjennom en liten operasjon...

Så til husmortipset: Alle med babyer/små barn i hus vet hvor mye man får bruk for en god flekkfjerner... Vel denne fungerer utmerket! Kjøpt på iherb, selvføgelig ;)

Under lokket er det en børstesak, så man kan børste flekkfjerneren direkte på flekken før man slenger plagget på vask, eller man kan ta snarveien og bare skvise ut en flekk uten å børste... Den fjerner i alle fall babyens avføring på hvite plagg uten problemer, og til og med dersom det har blitt liggende noen dager. Fungerer også fint på fargede plagg!

Denne er økologisk og ikke testet på dyr! 
9 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer med lillebror.

Så skummelt med blodforgiftning, men det er godt det ble oppdaget og at dere ble behandlet med en gang.

utrolig vakker liten mann ;) Kos dere masse i barsel tiden.

Barnematbloggen sa...

Hei

Vet ikke helt om kommentaren min kom med i sta. Mulig den måtte godkjennes, men fikk ikke beskjed om det :) hehe

Skriver på nytt jeg i tilefelle ;)

Skjønne gutten du har fått deg.... Helt nydelig <3

Tusen takk for godt tips! Jeg handler på Iherb om dagen og legger gjerne denne i kassen neste gang!

Veldig koselig med blogginnlegg igjen hos deg!

Ønsker deg en riktig fin dag <3

Melissa Spania sa...

Hei du
Gratulerer med en deilig liten bebiss. Ble nesten litt babysyk jeg nå...
Håper det går fint med dere alle, det er ikke gøy å ha syke barn!

Og takk for tipset. Jeg skal se om jeg kan ta den inn i butikken min! Jeg har allerede noen Ecover produkter som jeg selv bruker.

Ha en fin babytid.
Hilsen Melissa

Anonym sa...

Gratulerer med Lillebror <3

Og takk og lov for at han er frisk igjen. IKKE gøy med syke små....

Anonym sa...

Nydelig bilde! Har lenge planlagt å teste ut Ecover, må bare bruke opp det gamle først. Eller så har jeg lest masse om Linoljesåpe i det siste og det frister også. http://www.underbaraclaras.com/claras-hem-och-inredning/linoljesapa/ Liker at det omtrent kan brukes til alt. Koser meg med lakrisene dine i eksamenstida:)

Linn sa...

FOR en fin liten skapning du har fått i hus! Gratulerer! :)Jeg er selv 34 uker på vei så kjenner jeg gleder meg!

Lyckliga Ingrid sa...

For en søt liten tass! Så skummelt når de små blir syke (selv har jeg bare hunder), men godt at han fikk rask behandling og er fin igjen.:)

Iris Margareta sa...

Næmmen - se her ja! :) Flere som fikk en liten en i fjor høst - min minste kom til verden 16 dager på overtid den 15.oktober, så de er nesten like gamle.

Gratulerer så mye! :)

Oslofru sa...

Så söt!! <3 Tack för tips, har letat efter en sån :) Kram!