onsdag 6. juni 2012

Dyrke vårløk inne

Jeg så dette tipset på en Facebookside jeg følger, og det måtte jo prøves!

- Sett stilkene fra brukt vårløk i vann på kjøkkenbenken
- Bytt vannet hver dag

Voila! Vårløken vokser i rekordfart! Ønsker man å forsinke vokseprosessen kan man legge vårløken i kjøleskapet eller plante den i jorda.


Til høyre kan dere se hvordan ett par vårløk som hadde fått et snitt i stilken vokste i "feil" ende. Så mye har de altså vokst på mindre enn en uke!Ellers har jeg fått et energioppsving i det siste, og kan ikke få sagt hvor mye jeg nyter det! Jeg hadde en opptur i juli i fjor også, men har vært ganske jevnt dårlig fra august til april, med en klar forverring i mars/april. Så ble det plutselig veldig opptur i mai! Jeg har feiret både mannen 30 år og sønnen min 4 år, 17.mai, vært på Ikea (storhandel!), skrudd sammen møblene fra Ikea og mye annet som jeg aldri hadde orket for bare noen uker siden! :D :)

Jeg merker jo veldig på musklene mine at de ikke er brukt på 2 år, så det verker i hele kroppen og jeg får melkesyre i bena bare av å gå opp trappa hjemme, men jeg regner med at det går seg til hvis energien varer og jeg får brukt musklene mer. Krysser fingrene!! :)
Ps: Jeg blir jo sliten, men kroppen har ikke kollapset/vært i komatilstand slik den ofte var før.
6 kommentarer:

Helen sa...

Nydelige du! Så flott at energien tar seg opp! Og veldig koselig å høre fra deg, og jeg skal definitivt teste vårløktipset - sånt syns jeg jo er kjempegøy!! :D

Elin sa...

Gratulere som tante, og at du blir mamma i oktober. Fine du og familien din <3 Takk for tipset- skal si vårløken vokste i racerfart!

Therese sa...

Gratulerer som tante! Det er nok stas :) Vårløk skal testes!! :)

Tonje sa...

Så flott at energien er på vei oppover:) og vårløken må nok testes ja

Silje sa...

Gratulerer med å bli tante!
Og så fint å høre at du livet går din vei og energien kommer krypende tilbake:)

MaritBE sa...

Nå ble jeg så innmari glad på dine vegne! Så utrolig bra at du har blitt bedre ;-)