fredag 22. juni 2012

Clif Kids Peanut Butter

Som mange har fått med seg, har jeg lagt min elsk på Clif Kids Brownie. Sønnen min elsker de og jeg vet ikke hvor mange av mine venner som også har blitt faste kjøpere. Supre å ha i veska, på tur, som en liten sjokoladesnack... og spesielt genialt at barn ser ut til å like de ;)Desverre er de ofte utsolgt, og denne gangen prøvde jeg "Peanut Butter" istedet. Jeg hadde faktisk ingen forventninger til at disse skulle falle i smak (og jeg kan riktignok styre min begeistring), men sønnen min på 4 år bare elsker de! Han kaller de "appelsinsjokolade", fordi de har orange innpakning ;)

Ps: Jeg synes de smaker helt greit altså, men ikke noe jeg koser meg med :P ;)

Her kan du se produsentens egen hjemmeside: ClifBar.com
2 kommentarer:

Elin sa...

Kult. Digger slike flotte tips- takk Tone. Ønsker deg og familien en flott St Hans helg :)

Eirin sa...

Elsker de brownie sjokoladebarene. Men jeg kan ikke bestille de for de går ned på høykant;) Ønsker deg en god lørdagskveld!