fredag 20. januar 2012

Clif Sjokoladebar

Heisan :)

Jeg vet jeg er verdens dårligste til å blogge for tiden... Har totalt mistet all kreativitet og inspirasjon på kjøkkenet, og det går mye i havregrynsfrokost, mandelgrøt, speilegg, sjokolademilkshake (takk til deg som kommenterte og minte meg på den!) og lite spennende (men helt greie) middager, som wok, supper, osv. I går prøvde jeg meg på kjernesunn pai til middag som jeg tenkte å blogge om, men den ble ikke heeelt vellykket. Jeg trengte kjøkkenmaskinen, men jeg har visst pakket ned akkurat de delene jeg trengte ... Skal bli godt å komme i orden i nytt hus og på nytt kjøkken!!

Jeg tenkte bare å tipse om denne, som jeg leste om hos Fristende Lavkarbo og bestilte med en gang. Det absolutt viktigste for meg og min sønn er at vi unngår melk, så noen deilige sjokoladebarer uten mye e-stoffer og tull er kjekt å ha i veska. Disse synes i alle fall jeg var gode, seige og crispy.
Clif altså! De har skjønt det.

16 kommentarer:

Mjuuugly sa...

Oioioi, for et vakkert hus! Sender deg mange gode tanker og ønsker deg alt godt! Det er ikke lett å være kreativ når formen er dårlig så jeg håper du blir bedre i det nye huset og starter på blanke ark! :)

Fru Holt sa...

Wow! DET flotte huset, da, gitt! Morro!
Masse godt bedring! Håper du får masse energi igjen snart. Savner bloggoppdateringer, men forstår veldig godt at du ikke orker! Klem

Hege sa...

For et nydelig hus ja! Sender deg gode tanker og masse god energi! Håper du kommer deg ovenpå snart, lykke til med flytting :)

Benedicte Sofie sa...

Ah fint og stort hus:) Og stor benkplass på kjøkkenet! Det bør være kilde til inspirasjon. Skaff deg inspirasjon. Du lager så mye godt og jeg trenger selv hjelp og inspiration fra deg til å fikse disse cellene i kroppen min, hehe:)

Helen sa...

Ta så lang bloggpause du trenger du. Det finnes mye viktigere ting å bruke energien på. :) Sender gode tanker oppover! :)

Tine sa...

For et fint hus dere har kjøpt dere. Nå har du vel flyttet inn, og jeg håper energien flyter så du får det kjempebra her.
Ta bloggpause når du trenger det, eller slutt, for livet er det som skjer når du strever med det du tror du må.

Anja sa...

Så deilig å bo ved Marka! Det drømmer vi også om, nå bor vi midt i Oslogryta... Er nok litt lettere å samle energi nære naturen:)

Lene sa...

...og takk tilbake for en fantastisk oppskrift. Har lagd mange milkshakes etter jeg fant den.

Silje sa...

Ønsker deg alt godt og masse lykke til! Dette blir spennende!=D

Anonym sa...

Sender deg mange GODE tanker og ønsker deg ALT godt framover. Ikke stress med bloggingen, kjenn etter hva du orker. Har fått utrolig mye inspirasjon fra deg og din blogg. Så tusen takk!! Du og dine får det supert når dere er kommet i hus. Mange gode ønsker fra Liv i Ålesund

Anonym sa...

takk for tipset, alltid kjekt å finne sjokolade uten melk!! lykke til med flytting ;-)

Gry sa...

Så koselig å se at du blogger litt igjen. Kjøper også disse stadig vekk- kjempegode og fine for min eldste datter å ha med når hun skal på familieselskap eller annet der jeg vet de disker opp med gluten/melke-bomber ;-)
Lykke til i nytt hus- håper energien kommer kastende over deg! Har du testet ut kelp forresten- skal være en god ting i forhold til lavt stoffskifte....

familieoghelse sa...

Grattis med nytt hus! Det så jammen fint ut! Ble litt misunnelig kjenner jeg. Skulle gjerne hatt større plass selv, men alt er da så dyrt..

ELI ESP sa...

Å så fint og hus, Tone!
Og når du får inn tingene dine, blir det nok rimelig strøkent! :))

Kirsti-Marie sa...

GOD MORGEN, TONE!:) Det er første gang jeg er innom bloggen din. Jeg ville bare sende deg en STOR SEKK med MASSE energi!!;) Jeg har ME selv, så skjønner hvordan det er med utmattelsen når det gjelder flytting. Klem til deg;)

kirsti-marie sa...

Åh, dumme meg. Så jo ikke at innlegget var skrevet i januar. MEN tenker du trenger både energien og klemmen likevel. STÅ PÅ! Kjempefint hus btw:)