mandag 3. oktober 2011

"Why some parts of the world don´t suffer from health problems"


SE, hva jeg fant på Rema 1000!

Juice med superfood ♥ ... helt uten tilsetningsstoffer, fra the Berry Company.

20 kommentarer:

Anonym sa...

Ikke verst!! Rema begynner virkelig å komme seg når det gjelder bredde i sortimentet! I tillegg er de jo garantert billigst!

ElinSire sa...

Så bra! De har også en eplejuice som ikke er fra konsentrat (fin til å blande greens med).

Hanne sa...

Så bra! Hvor mye koster en kartong?

Anonym sa...

Disse er jo kjempegode!! Husker jeg fikk smaksprøver på en Mega en gang - de prøvde å få dem i dagligvaresortiment rundt omkring, og endelig har jeg sett at den Megaen faktisk har dem. Men REMA?! Wow. Ser jeg på min Rema så kjøper jeg.

:) sa...

Hanne; Isj, hva var det a... 29? Ikke noe avskrekkende dyrt i alle fall ;) Men de stod ikke sammen med vanlig juice (stod litt skjult), så det lønner seg nok å spørre betjeningen! :)

:) sa...

Vero: jeg har bare smakt acai berry nå, den var i alle fall kjempegod.

Rema er gull!! :)

Linda sa...

De så jeg faktisk for noen uker side, tenkte jeg skulle spørre deg om du hadde prøvd de og så har jeg glemt det... :P godt du så de sevl da! :) Er de gode?

lovelyliller.com sa...

oh! skal holde utkikk etter dette!

Mint sa...

Så kult! :D

Annie sa...

Hei! Håper det er greit at jeg stjal oppskriften din i dag. Den gikk ned på høykant hos 4-åringen min som ikke viste noe tegn til matlyst ved frokosttider!

ninabakke sa...

Så flott da, skal jeg se etter :)

Kaia sa...

Jeg har også smakt goji berriy juicen og en med grønn te eller noe sånt :) Har bare funnet dem i butikken en gang da og det var for ca et år siden...

Carita sa...

Spennende! Må ta å sjekke ut om det finnes hær og :)

Veronica sa...

Rema 1000 begynner og bli en bra butikk. Er 4stk her i byen og iallefall den ene har et stort utvalg glutenfritt, Yogi te, pukka te og en hel del andre ting som man som oftest finner i helsekosten. Synes det er utrolig bra at de tar inn slike ting.

Marina & lev och spira sa...

Wow!

Janicke sa...

wow..det skal jeg skjekke her også :-D

63 grader nord sa...

Oj, det må sjekkes på vår Rema 1000 butikk også. Er ellers ikke alt for fornøyd med utvalget der, verken på ene eller andre varetypen.

Ha en fin lørdagskveld!

Veronica sa...

Skuffet. Jeg fant dem på Ultra Sandvika og måtte jo ha en kartong - en med granateple og noe. Så kom jeg på innlegget her og dro på største remaen i byen - ingenting!!!

Men må si jeg blir imponert at folk finner alt mulig på sine rema-er her. Yogi te er blitt et vanlig innslag på Meny her - kjempeartig!

Anonym sa...

Disse er veldig gode, jeg ble nesten avhengig av den med Gojibærsmak en periode... ;) De hadde dem på Centra, men der kostet de vel nærmere 40 kr tror jeg. Men det er jo konsentratjuice da, så er litt usikker på hvor sunt det er...? Foretrekker å juice selv for det meste :) Silje

heidi P sa...

oi må jeg se etter også.... lyst å prøve gojji og acai...