torsdag 6. oktober 2011

Lakseburgere

Dagens middag er hentet fra boken til Elanaspantry, ei blogger/kokebokforfatter jeg ofte henter inspirasjon fra. Oppskriftene hennes er så enkle og inneholder ofte bare noen få "rare" ingredienser, og resten er ting man lett får tak i på matbutikken. Hun sier selv at å bake med mandelmel og kokosmel ofte er enklere å få til enn tradisjonell bakst, og det er den erfaringen jeg har også.

Bilde fra boka

Oppskrift fra boka :)

Jeg er ikke så glad i dill, så jeg brukte istedet kruspersille og gressløk. Jeg hadde ikke sitron, men tilsatte vårløk, hvitløk og godt med krydder, men jeg synes allikevel de ikke smakte sååå mye, så de tåler nok en god del smakstilsetninger! De smakte i alle fall IKKE fisk, så de er supre å servere om man har noen små eller store fiskehatere i familien ;)

Jeg serverte til pannestekte rotgrønnsaker (stekt i kokosolje) og en god salat, og med en dæsj sweet chili-saus.

Masse grønnsaker, glutenfritt og melkefritt - og enkelt - sånt liker vi! :)

3 kommentarer:

Litt lettere sa...

Burgere er tydeligvis på menyen hos flere i dag :-)

Helene sa...

Mmm, herlig! Disse må jeg lage en dag! :)

supersiljee sa...

mmm, disse så digg ut. Jeg elsker fisk, og laks er en stor favoritt.

Jeg har linket til bloggen din, og jeg håper du har lyst å være med på en te- utfordring, veldig uhøytidelig, se mer her:

http://supersiljee.wordpress.com/2011/10/06/vis-meg-din-te-hylle-og-jeg-skal-si-deg-hvem-du-er/

Supersiljee