torsdag 29. september 2011

To store pakker i posten

Av og til glemmer jeg hva jeg har bestilt hos iHerb, og når pakken kommer er det ekstra spennende hva det er inni... Denne gangen kom det en STOR pakke, og den var full av Clif Bar, barer jeg ikke har hatt i hus på evigheter...

YES, sier jeg bare! Akkurat nå som jeg skal ha en glutenfri måned...! Ja, for disse er vel ikke glutenfrie?


Alle er kjempegode, og et veldig godt alternativ til mellommåltid eller når man har lyst på noe snop. Ja, unntatt når man prøver glutenfritt, da.

Den andre pakken var fordi jeg er Buzzador, og da får jeg av og til produkter jeg skal prøve ut. Jeg trodde jeg skulle få én boks med Vanish, men hallo! Sikkert 15 ting oppi her. ;)


Hvis du trykker på linken kan du bli medlem selv. Du velger selv om du vil delta på kampanjene de plukker ut for deg, så det er ikke noe stress :)

17 kommentarer:

Silje Silje sa...

Jeg har også en pakke på posten nå som jeg er veldig spent på :-)

sv: Ja det hadde vært supertrivelig! Bor du på hotell i sentrum? Lørdag er det veldig langt program, så jeg vet ikke hva jeg rekker. Sender deg mail jeg utpå dagen i dag.

Litt lettere sa...

De clif-barene er supergode!
Må snart bestille mer :-)

Caroline sa...

Så fint at du informerte om Buzzador, jeg har nå meldt meg på :)

Fragola sa...

Vi bruker browniesbarene her til barna. De inneholder havre, men siden de er økologiske håper jeg de er glutenfrie. Har ikke merket noe av de.

Annie sa...

mmmm.. browniesbar har ikke jeg prøvd enda! ;-)

lovelyliller.com sa...

Mmm hadde en pakke av cliff bar . nam nam! :D kos deg med barene!

RandiA sa...

Ser du er inne i dette ja. Gledet meg til min første pakke, men fikk nesten lyst til å gi opp, da alt ble sendt tilbake fordi jeg hadde bestilt kalktabletter med sterkere vit.D en det som brukes i Norge. Jeg hadde ikke tanke for å sjekke slikt på boksen. Det andre var shampo, hudkrem og slikt. Kanskje jeg ikke skal gi opp? Har fått anbefalt noe frokostblanding med kakao i..har lyst på den, tør jeg prøve? Og går det med to poser.

:) sa...

Frokostblanding bør vel gå bra :o) Alt jeg linker til under "produkter" går også bra. Lykke til, og gled deg til neste pakke :)

tinekatrine sa...

så kjipt at de ikke er glutenfrie da, veldig mange av barene fra iherb er det, om ikke de fleste.
(og ush, vanish tester på dyr)

:) sa...

tinekatrine: whaat? Får de miljømerket om de er testet på dyr? SICK!

tinekatrine sa...

sv: ja, miljø har vel ikke så mye med dyretesting. skikkelig teit, man tenker jo automatisk på miljømerket betyr 'bra ting!'. de står iallefall på den røde listen til dyrevernet http://www.dyrevern.no/kampanjer/dyretesting/testet_pa_dyr

Anonym sa...

Nam! Men er det ikke sukker i disse barene? Cane juice er jo også sukker? Opplys en uopplyst:)

Ingunn.

:) sa...

Ingunn: Jo, cane juice kommer fra sukkerrør, men er ikke raffinert på samme måte som hvitt sukker. Dessuten er disse barene så fulle av næringsstoffer at kroppen får mye bra likevel :) Både superdamene og kjernesunn familie mener at jo mer raffinert, jo mindre kan kroppen kjenne det igjen som mat, og vanlig hvitt sukker kjenner ikke kroppen som mat. Cane juice har nok like høy GI, men er mer gjenkjenbart for kroppen, og det tas jo heller ikke alene, men sammen med mye økologisk og bra.

Nå er ikke jeg noen ekspert da, men jeg kjenner veldig på kroppen hva jeg skal ha og ikke. Jeg reagerer veldig på hvitt sukker og kunstig søting, men reagerer ikke på f.eks cane juice, banan, palmesukker osv som kanskje har like høy GI, men allikvel er bedre for kroppen :) Og spesielt når man spiser det sammen med fett og proteiner, slik at blodsukkeret holdes stabilt.

Lene sa...

Så gøy med pakker fra iherb,alltid like stas det:) Oi,jeg har trodd clif barene var glutenfrie jeg..hm,nå ble jeg usikker. Skal det ikke opplyses på allergi-infoen nederst på iherbsiden om det er gluten i det da? Jaja,anyways, har nå tålt dem bra jeg,er nok uansett ikke så mye gluten vil jeg tro,så kos deg med god samvittighet du, man skal da leve litt;)

:) sa...

Lene; Kanskje det er jeg som tar feil, hadde jo være veldig greit om de var glutenfrie!

Litt lettere sa...

Tror ikke de clifbarene er glutenfrie.

Jeg har forresten en liten giveaway på bloggen min.
http://littlettere.blogspot.com - Velkommen inn :-)

Ha en nydelig lørdag!

Fragola sa...

Clifbarene med macadamianøtter og chocolate chip er ikke glutenfrie pga byggmaltekstraktet som er i.
Clif Kids er glutenfrie hvis havren er glutenfri. Hos oss går browniesbaren greit for gutta mine.
:-)