torsdag 29. september 2011

Oktober: Kjernesunn måned

Denne bloggen handler om kjernesunn mat og supermat, men sånn til vanlig lever jeg ikke 100 % kjernesunt. Jeg gjorde det en periode, fordi jeg fikk så mange matallergier da jeg var på mitt dårligste, men nå spiser jeg mer normalt sunt, men ikke helt kjernesunt.

Kjernesunt er et begrep fra Kjernesunn familie, og går ut på å ikke spise gluten, melkeprodukter, sukker eller e-stoffer. Nå klarer jeg nok ikke kutte ut alle e-stoffer, men skal prøve så langt det er mulig!

Jeg reagerer på melk (men tåler litt), og jeg mistenker at gluten gjør meg sliten. Har man lavt stoffskifte bør man kutte ut gluten og sukker, og også kunstig søting (+ en rekke andre matvarer). Og siden jeg er veldig sliten for tiden, tenker jeg at det er på tide å være mer strikt!

Om det er ønskelig kan jeg prøve å blogge hva jeg spiser, men kreativiteten er ikke helt på topp, så det blir nok mye av det samme som går igjen ... Både juiceren og blenderen er ødelagt, så jeg må lage mat uten det. Savner!!
Fun fact: jeg søkte på "kjernesunn mat" på bilder på google, og da er en god del av bildene fra bloggen min :P På tiden å leve som man predikerer ;)

5 kommentarer:

Fragola sa...

Pryldödar du også, ja? ;-)

:) sa...

Jai ikke forstå... Hva betyr pryldödar?

lovelyliller.com sa...

Jeg tror jeg spiser alle de e-stoffene og kunstige søtningsmiddlene som er å oppdrive,men jeg har ingen problemer med det,så hvorfor ikke. smaker godt :3

Fragola sa...

Hihi
Sv:Prylar på svensk oversatt på google translate: prylar
saker og ting, sammensurium, småtterier.
Dödar betyr, ja det vet du kanskje :-)
Prylar brukes ofte om sånt som stæsj som er kult eller nyttig å ha. Derfor pryldödaren, som jeg også er.

:) sa...

Hehe, ja det er jeg... Jeg har ødelagt 5 blendere, en foodprosessor, en juicer, en brødrister ... og hva mer??Uff ;)