tirsdag 9. august 2011

Sponset av iHerb :D

Yeah, I WISH! Men én pakke har jeg fått, og der var 3 av 4 ting helt ukjent for meg. Ekstra gøy :D

Raw kokosmel (dette har jeg prøvd før og er veldig fornøyd med), raw solsikkebrød, raw granolabarer og raw hampfrøsmør. Morsomt at de sendte meg raw produkter :-)


Oi, den var GRØNN! ^^,
Hampfrøsmør er laget av raw hampfrø og raw, kaldpresset hampfrøolje. Hampfrø er supermat, og rikt på proteinger og omega 3. Kan tas som kosttilskudd eller som pålegg! Allergenfri.

Min dom: Fargen er avskrekkende, spesielt for barn ... Smaker som nøttepålegg!
Jeg prøvde å bruke dette istedet for mandelsmør i min magiske sjokoladefrostingblanding som består av: mandelsmør (nå hampfrøsmør), yaconsirup, raw kakao, extra virgin kokosolje, ørlite salt og anisolje. Uten anisolje smakte den veldig hamp, men med smakte den nesten som sjokoladefrostingen :)


Oi, så TYKK! ^^;

Raw brød består av solsikkefrø, gulerot, selleri, spiret linfrø, persille, basilikum, dulse, urter og himalayasalt (og ♥, som de skriver selv)

Min dom: Veldig tykk, som et dobbelt så tykt knekkebrød. Smaker egentlig ikke så mye, men den "raw smaken" er der. Sønnen likte ikke, men jeg kommer til å spise de :)  Supre for de som ønsker en raw food-periode, men som ikke vil investere i en dehydrator.


Oi, en BAR! :P

Raw granolabar som inneholder agave, solsikkefrø, bokhvete, gresskarfrø, blåbær, hirse, epler, sesamfrø, lin frø, pekannøtter, mandler, kanel, havsalt (alt økologisk).

Min dom: Jeg trodde dette var granolablanding, så ble litt overrasket. Klissete. Ville aldri funnet på å kjøpe selv, da jeg alltid går etter noe med smak av sjokolade eller bær og utelukker det meste som har agave først på ingredienslista ... Denne smaker nøtter og honning (agave). Faktisk ganske god! Kommer nok til å spise opp alle! ;)

Morsomt å prøve nye ting jeg antagelig ikke hadde kommet på å kjøpe selv! Alt falt i smak, men usikker om noen av de blir en ny favoritt ...

Thank you, iHerb! 

9 kommentarer:

lovelyliller.com sa...

grønnt faktisk. skulle jo tro det var mer lysbrunt :P har lyst å prøve det kokosmelet!

mjuuugly sa...

Moro! Jeg fikk også en ukjent pakke fra iherb og jeg hadde ikke vært borti noen av varene, moro :D Ang. hamp ble jeg helt sjokket første gangen jeg fikk hampprotein i posten, det var jo grønt, men hampfrøene skal være grønne så det er jo ikke så skummelt når man bare vet det ;) Husk at hampfrøsmør harskner VELDIG lett så oppbevar helt tett i kjøleskapet, evt. frys.

Mint sa...

Jeg har et hampproteinpulver, og det er også grønt. Ser ikke SÅ godt ut når det er drysset over müslien, men...:)

Fragola sa...

Jeg har det hampfrøsmøret.Jeg liker det på frø/nøtteknekkebrød. En slik kombinasjon MÅ jo være sunt :-)

Ele sa...

Oi, så gøy! Elsker alt som starter med hemp: hempmel, proteinpulver...skal prøver smør også :)

Une sa...

Så artig! Ble litt nysgjerrig på hampsmøret.

Carita sa...

Så heldig du er! :) Og det er alltid spennende å prøve ut noe nytt. Jeg selv sitter med den lange Iherb ønskelista men kan ikke si at jeg kan kjøpe det ennå :P Når man har en del ting som må betales hver mnd, så er man nødt til å la andre ting vente.

Anonym sa...

rawbbrød så snadder ut..så flink du er!

Yasi sa...

Nam, så mye godt :D Venter selv noen pakker fra iHerb. Sjekker posten febrilsk flere ganger om dagen. Haha :P