fredag 12. august 2011

HempShake Berry Pomegranate

Her om dagen fortalte en venninne meg at hun alltid kjøpte det jeg anbefalte av iHerb-produkter, men aldri hadde tid til  å prøve noe av det og hadde skapene fulle (hun er selvstendig næringsdrivende, her er butikken hennes, flinke, flinke Mirjam!), så nå har jeg faktisk litt dårlig samvittighet for å anbefale noe mer.

Men altså, denne var så god.  Og enkel. Og genial.

:D

Jeg har tidligere kun prøvd hempprotein uten smak, og de er jo selvfølgelig ekstremt sunne, men da må man tilsette smak og helst frosne bær osv (for hamp smaker hamp. Pføy!)

Noen dager orker man ikke mikse noe, men vil bare ta en scoop av et pulver i litt væske og drikke det.

Etter litt reasearch på hva som smaker best av HempShake Chocolate og HempShake Berry Pomegranate, landet jeg på sistnevnte (leste at sjokoladesmaken ikke er særlig god).

Og ja, denne smaker faktisk helt greit. Litt som en tynn jordbærmilkshake! Vil man ha den tykkere er det jo bare å tilsette f.eks frosne bananer, mer bær eller supermat i en eller annen form, men poenget var jo at det skulle fungere de dagene man vil ha det enkelt.

Jeg blander litt av dette pulveret i rismelk, mikser i en slik blandeshaker og drikker rett fra shakeren. Enklere blir det ikke!

Ps: Også sønnen på 3 år liker denne.

Genialt enkelt :)

Beskrivelse av HempShake Berry Pomegranate: 
- Økologisk
- Inneholder acai og goji
- Veldig høyt innhold av fiber (noe som gir metthetsfølelse)
- Veldig høyt innhold av raw protein
- Supermat!
- Inneholder ikke transfett, gluten eller meieriprodukter

Ingredienser: 
Økologisk hempprotein, bærblanding (økologisk mesquite, økologisk jorbær, økologisk blåbær, økologisk bringebær, økologisk kirsebær, økologisk granatepler, økologisk acai, økologisk guar gum, inulin, økologisk gojibær, økologisk cane juice, økologisk bærsmaker.

Selvom den inneholder cane juice så kommer det såpass langt ned på lista at det for min del er helt greit.

11 kommentarer:

Litt lettere sa...

Disse har jeg ikke hørt om!
Ikke umulig at man tester den ut. Perfekt for travle morgener!

Lene sa...

Å, den så gooood ut, nå frista du meg skikkelig- spørs om jeg ikke må prøve den en vakker dag!:) Men prøver å kutte litt ned på iherb-handlingen, så foreløpig får jeg klare meg godt med sjokoshaken min(mikser råkakao/carob, stevia, rismelk og vanlig hemppulver- og det kamuflerer hempsmaken helt perfekt det også altså!:)). Men denne settes på ønskelista;)Takk for tips!:)

lovelyliller.com sa...

jeg lar meg friste! :D

Cathrin sa...

Skulle ønske jeg hadde kjøpt denne, men jeg kjøpte den uten smak :-( Den smaker jo utrolig vondt, så jeg er redd den kommer til å mugne i skapet. Har prøvd å blande i ting som gjør det mulig å drikke den, men uten hell.

Fragola sa...

Takk nok en gang, Tone. :-P Blir vel enda en pakke på meg snart, da. ;-)

Kristine sa...

I og med at den inneholder bær, er det klumper i den eller er det en glatt masse? Lurer på å prøve denne selv :)

Fabrikken sa...

Heisann

Kjempefin blogg du har. Er blitt inspirert av manage av oppskriftene dine (særlig de med sjokolade inkludert, hihi) og har blitt en ivring iHerb-shopper :)
Men lurer på en ting: vet du hva sukrin er på engelsk, og om du evt har en favoritt på iHerb :)

Klem fra Lene

Silje Silje sa...

Den virka ikke dum nei! *Sette på ønskelisten*

sv: Spiser hvit geitost innimellom fordi jeg savner ost så siiiinnsykt av og til. Ifølge intoleransetesten jeg tok skal jeg ikke reagere på det, så da "skeier" jeg ut en gang i blandt. Men jeg får kviseutbrudd dagen etter jeg spiser det, og blir igrunn litt kvalm, men av og til er det verdt det ;-) Men får ikke vondt i magen eller slike ting da.

Hege sa...

Jeg elsker disse! den med sjokoladesmak er min favoritt :)

Anonym sa...

Hei,

Er det noen som vet hvor man får kjøpt supermat billigst i Norge? Det billigste jeg har funnet hittil er www.foodz.no

- Karl

N sa...

Takk for tipset :)
Jeg kjøper stort sett fra iHerb, for der får jeg alt gratis. Blir liksom ikke billigere enn det ...