fredag 3. juni 2011

Video: Superenkel blåbæris

Jeg finner fortsatt ikke laderen til kameraet mitt (jeg vet jeg hadde den for ett par dager siden, så den må jo dukke opp?!)

Jeg skulle lage meg en superenkel blåbæris i varmen, så da filmet jeg det likegreit til dere ;) Før pleide jeg å spise dette med vaniljekesam light, og jeg trodde jeg var så sunn ... Hehe! Godt jeg har lært! Jeg unngår ikke melkeprodukter 100 %, men jeg unngår i alle fall light-produkter eller de med mye E-er, sukker, kunstig søting, osv.Superenkel blåbæris
1 dl frosne blåbær
1 dl kokosmelk, både krem og vann
1/2 ts vaniljepulver
En skvis lime/sitron
5 dråper stevia med smak etter eget ønske!

11 kommentarer:

Tone sa...

Hihi:) Du INSPIRERER, både med is og video!!! Jeg manner meg opp til videoinnlegg på Livsstrategi etterhvert - må bare finne ut hvordan tanke- og sjelelige "oppskrifter" kan deles via video først :)

Og så må jeg jo si det - du ser virkelig smashing ut på kamera!!

C30 sa...

Hei Tone! Snikleser melder seg.. takk for fin video og oppskrift. Video er ekstra gøy, både at man lettere blir inspirert og lærer, pluss at man ser personen bak bloggen.

Cathrine

Une sa...

Video er kjempegøy, og du er jo rett og slett et naturtalent! Isen ser også veldig nam ut. Og ps, takk for hyggelig kommentar på bloggen min :-)

:) sa...

Hehe, så greie dere er da :) Jeg ser jo alt jeg kunne gjort bedre, men hallo, orker ikke stresse med det heller ;) Den forrige ble i alle fall alt for lang... Kanskje kommer det flere videoer om jeg ikke finner laderen!

Lene sa...

Kjempegøy med video- gjerne mer av det!:):)

Den isen skal prøves, elsker blåbær:) Men liker ikke så godt smaken av kokosmelken, så flott å få kamuflert den litt.

Keep up the good work, du er kjempeinspirerende!:):)

Ingvill sa...

Veldig kjekt med video! Den isen såg god ut:)mmmmm tror jeg skal lage den til barna i dag. Tusen takk for tipset med kokos melken:)

lovelyliller.com sa...

så nydelig du har det på kjøkkenet! fin video igjen :D

Silje Silje sa...

sv: Vet ikke, alle ble spist på en gang ;-)))) Skal spare noen til i morgen, så oppdatering kommer! Jyttemjøl er vel en miks av flere typer mel, mens bokhvetemel er.... bokhvetemel. hehe.

Anonym sa...

Elsker kokos! Vil prøve denne..

Othilie Ulvedalen sa...

Så bra med en video, elsker sånne forklaringer på video det gjør det mye enklere ;)

thea.e sa...

Kjære ,så flink du er. Til og med laget film :) Imponert