tirsdag 7. juni 2011

Statistisk sett ...

Siden flere andre bloggere har skrevet litt om hvilke søkeord folk bruker for å komme inn på bloggen, ble jeg inspirert til å gjøre det samme ;) Det er så ofte jeg ser på statistikken min og skulle ønske jeg kunne gi et svar tilbake, men det går jo ikke!

Det vanligste søkeordet er faktisk iHerb favoritter. Du finner mine her!

Det er også enormt mange som søker på agave oppskrifter, men det finner du ikke hos meg, desverre. Jeg begynte min kostomlegging med agave, men byttet den fort ut til fordel for andre sukkererstatninger, da agave kan være skadelig for bl.a. leveren. Les om fruktose her (ekstern lenke).

Det er mange som søker på iHerb. Jeg elsker iHerb! Du kan lese om hva iHerb er her.

Kjernesunne vafler. Hverdagsvafler. Dette finner du oppskrift på her. Merk at disse er mer som brød å regne! Disse lappene er mer søte og kan fint spises uten pålegg.

Sunn lakris. Raw lakris. Lakrisfudge. Lakris sunt? Du har kommet til rett sted. Mine elskede SUNNE lakrisfudge finner du her.Green Kamut gravid. Byggress gravid.  Da vil jeg anbefale Lille Hvitløks innlegg her.

Lavt stoffskifte kosthold. Syk av sukker lavt stoffskifte. Jeg har skrevet om kosthold ved lavt stoffskifte her. Ja, desverre blir man syk av sukker + kunstig søting.

Sjokolade uten sukker. Sunn sjokolade. Sjokolade sunt? JEPP! Sjokolade uten sukker er veldig sunt og fullt mulig, se sjokoladekategorien min her.

Blande sukrin agave. Jeg ville heller blandet sukrin med yaconsirup eller stevia (f.eks.).Hjelper raw food mot sykdom? Kan basisk mat hjelpe? Jeg ville forsøkt en uke eller to eller tre, så ser du selv resultatene! Søk også på youtube, da får du se folks erfaringer. Selv tror jeg at man er hva man spiser, men det tar tid å rense ut "gammalt skit" og bygge opp kroppen igjen. Les også Ann "the Queen of Green" Wigmores erfaringer med greens her og mitt samleinnlegg om greens her.


Glede i hjertet påvirker på. Ååååh, for et skjønt søkeord. Glede i hjertet gjør kroppen mer basisk og frisk! :o)

Hvordan bli sukkerfri. Les min erfaring og noen gode råd her.

Agave eller yacon. Yacon!

Dosering Okinawa Happy Delight: 1 ts om dagen holder om man er frisk. Jeg har tatt litt mer, for jeg merker at den hjelper så godt for et ME-hode.

Buljong sunt. Kjøp økologisk buljong på helsekost, fra Reneé Voiltaire osv. Vanlig butikkbuljong er ikke sunt, da det inneholder f.eks mye Glutamat (ekstern lenke).

Greens og Levaxin. Ta medisinen din først, vent en halvtime før du tar greens. Hvis du tar greens først, må du vente 2 timer før du tar Levaxin.

Dessert for hjertet. YES! Du har skjønt det. Her er det oppskrifter på desserter og godteri som er bra for DEG og bra for hjertet.Gir honning vektøkning? Honning har jo veldig høy GI, så sånn sett er det ikke ideelt hvis man slanker seg. Bytt heller ut sukker og honning med lavglykemiske erstatninger!

Hva slags mat er bra for hjertet? Det meste som jeg skriver om ;o) Supermat, raw food, grønnsaker, sunt fett (avokado, nøtter, kaldpressede oljer) osv.

Hva slags kokosfett? Extra virgin :)

Hvordan bake med sukrin uten bismak? Bruk mindre sukrin og bland f.eks med noen dråper stevia, litt yaconsirup osv. Ellers kan du prøve bjørkesøt/xylitol, som ikke har den kalde smaken.

Marengs med sukrin. Sukkefri marengs. Jeg har desverre ikke fått til en god marengs uten sukker, men si GJERNE fra om du har fått til en!

Perfekt mat for å få mannens hjerte. Hehe, denne likte jeg. Min mann er i alle fall veldig begeistret for å få sunne kaker og godterier, som smaker veldig usunt og godt ;)

... og sønnen også! ;)

7 kommentarer:

Ingeborg Kjaerstad sa...

Morsomt innlegg:)

Fragola sa...

Bra! :-) Det er gøy å se hva det googles på som kommer inn på statistikken.
Fant en artikkel om fruktose her: http://www.brenfertrophies.com/the-dangers-of-high-fructose-corn-syrup-refined-sugar jeg oversatte den med google translate, er så dårlig på å lese lange engelske tekster. Det står om de forskjellige naturlige søtningstoffene, også om agavesirup, mye om yaconsirup :-)

Ang marengs, så har datteren min laget marengs flere ganger med sukrin med bra resultat. Det eneste er den "kalde" smaken man får, så kanskje xylithol er bedre hvis man ikke liker det.

Fragola sa...

Marengs til sitronpai kan du se bilde av her: http://matutenmelkglutenogsukker.blogspot.com/2011/03/amerikansk-sitronpai.html
:-)
Det er ganske moro å lese google oversettelser noen ganger. det blir noen latteranfall, men det hjelper meg med en hjerne som lett blir sirup :-)

C30 sa...

kjekt innlegg! Selv søkte jeg på lakris+ sunn eller noe sånt, og kom inn. Testet ut lakrisoppskriften din ;) Fikk litt herk med at røra delte seg (fettet skilte seg ut under røring), og fikk litt stygg fettrand på hjertene. Men gode ble de gitt! Neste gang rører jeg litt mindre tror jeg...

lovelyliller.com sa...

artig. tenkte på å lage ett slikt innlegg jeg også XD

Caroline sa...

Kreativt innlegg! I like!

Lille Hvitløk sa...

Bra innlegg! Og takk for link :) Det er morsomt å se på statisitikken, også hvilke nettsteder de kommer fra! Da finner man avogtil ut om nye steder som har linket til en, og det er morsomt :)