fredag 24. juni 2011

Helt RÅ frokostblanding!

Oioioi, så glad jeg blir når jeg kommer over produkter som er "too good to be true". :D Som for eksempel ferdiglaget raw food som smaker godt. Som denne frokostblandingen.


Bitene er sprø å tygge på og har en mild smak av kakao og ... kokos...? Smaker egentlig ikke så mye, slik som frokostblandinger ofte gjør, men konsistensen er herlig!

De er gode både sammen med melk og å spise som "snacks"! Disse er nok også gode og energigivende når man er ute på tur og trenger litt påfyll!


Den er økologisk, raw og inneholder følgende:


Pris er ca kr 55,-
Hvis man synes det er dyrt for en frokostblanding, kan man jo spe den ut med hjemmelaget granola eller det du måtte ønske av frø, f.eks. Alt man får i seg av raw food er energigivende, sykdomsbekjempende og -forebyggende og superduperbra for deg!  ♥ Og gir du koden din videre, får du den kanskje kjempebillig på neste bestilling ... :D

10 kommentarer:

AKP Photography sa...

Åå eg har så lyst å prøva an, men eg e allergisk mot sesam, solsikkefør å hampfrø + at eg ska ikkje ha for mye bokhvete... Allergiar suge...

Kjøpte for 2 månar siden ein lignandes fra Sanabona men då leste eg ikkje på innholde å blei kjempedårlige.. :(

Silje Silje sa...

Den der har jeg også, men har maula opp nesten alt. Den er så god! Litt seig på en måte, helt fantastisk :-)

Silje sa...

mmm... den såg kjempe god ut! Den må eg prøve:) Og dei fleste glutenfrie kornblandingar kostar faktisk meir, og denne er i tillegg rå, så eg tvilar ikkje eit sekund på at den er vert 55kr:)

Anonym sa...

Nå var innom "ønskelista mi" igjen takket være deg. De der bare MÅ jeg kjøpe :-)

lovelyliller.com sa...

oh! den så god ut!!

Helene sa...

Mmmm, denne tror jeg jeg skal teste. Pleier å blande min egen fokostblanding av ulike frø, bipollen og kakaonibs m.m., men begynner å bli litt lei av den miksen så godt å prøve noe nytt :)

:) sa...

God OG supersunn!! Juhu :)

Solveig sa...

Har bestilt denne og venter i spenning. Deilig med litt alternativer til frokost :D

Fragola sa...

Har den jeg også. Nam! Veldig god med kokosyoghurt ;-)

Linn sa...

Gud så gott! Och glutenfritt också - 10 poäng!