mandag 6. juni 2011

Frakten på iHerb

Hei :) Er det noen som har fått informasjon fra iHerb om nye fraktregler? Jeg har ikke hørt noenting, men det virker for meg som de nye reglene er slik:

Vekt opp til 1 lbs = 2 dollar
Vekt opp til 3 lbs = 4 dollar (grensen går på litt over 3... 3,10 kanskje?)
Vekt opp til 4 lbs = 6 dollar
Vekt over 4 lbs = DHL, med frakt som regner seg ut etter vekten

Dette er gode nyheter! Tror jeg kommer til å benytte meg mye av 4 lbs-pakker. Juhu! iHerb altså 18 kommentarer:

Solveig sa...

WOW!!! Dette var nytt for meg! Så bra!!! You made my day! ;D

lily sa...

Vis oss gjerne hva du har kjøpt!!!!
Jeg er så nyskjerrig, og elsker iHerb. Du må gjerne også legge ut anmeldelser av ulike produkter. Jeg bare ELSKER noen av de produktene jeg har kjøpt på iHerb, så bare si ifra hvis du trenger tips til hva du vil kjøpe:)

Fragola sa...

Ja, jeg så det igår! Jippi! Nå kan jeg fylle enda mer i pakkene. Ihvertfall 1/2kg (nesten). :-)

Silje sa...

Så bra!! det visste eg ikkje. iHerb blir berre betre og betre og meir og meir kunde vennleg:) blir nok 4 lbs på meg også ja:)

Veronica sa...

Næ så digg!! Jeg synes jeg sparer penger om jeg bare handler for 60 kr der jeg, er ikke alltid jeg har 200 kr "til overs", men trenger noe... og en liten pris til en liten pakke :) Den blir nok kanskje brukt!!

Bare få pakka mi fra sist nå så :/ 16 dagen i dag. sto det kunne ta tid pga noe innenlandskampanje de dreiv med, og det er jo greit, jeg er jo utelandsk for dem :)

Vendis sa...

Hurra! Det var gode nyheter .)

Anonym sa...

Hei:) er det ofte du mister pakker med den billig frakten som det ikke er sporing på? For en stund siden mistet jeg en pakke, kom aldri frem og nå venter jeg på en ny som ble bestilt 4 mai, blir så fortvilet... Noen med erfaring og evt er det noe jeg kan gjøre? Har spurt iherb men virker ikke som de kan gjøre noe som helst når en bruker den billigfrakten... På forhånd takk for hjelp hvis dere har noen gode tips, er jo litt ny på dette her åsså;):)

Lene sa...

Oi, takk for info, det har jeg ikke fått med meg- gode nyheter det:)

:) sa...

Solveig: :D

:) sa...

Lily: Dette er et gammel bilde, kun illustrasjon ;)
Jeg pleier å vise frem når jeg får pakker, og favorittene legger jeg under kategorien iHerbfavoritter!

Jeg tar GJERNE tips fra deg altså!!

:) sa...

Veronica: Da er det jo genialt med 2-dollarsfrakten, da!! :)

:) sa...

Anonym: Nei, det har aldri skjedd meg, og jeg har bestilt MYE!! Så utrolig kjipt å oppleve det da :( Det er desverre ingen garanti på pakker uten sporing. Får virkelig håpe den siste pakken din dukker opp, ellers har du virkelig maks uflaks!

Anonym sa...

Tusen takk for svar! Da får jeg bare vente og håpe den dukker opp snart, ellers får jeg bestille meg en ny med det andre fraktalternativet:)

lovelyliller.com sa...

me luuuve iherb

Helen sa...

ja mine pakker er alltid 4 lbs nå pluttselig... rart det der :D

bente sa...

hurraaaa! :D

Anonym sa...

Hei Tone. Når du bestiller fra iherb,slår de aldri sammen ordrene? Har opplevd det i andre utenlandske butikker,og da kom toll og gebyrer i tillegg. Jeg har bestilt fra iherb,men tør ikke annet enn å vente til en pakke er sendt før jeg bestiller mer.....

:) sa...

Anonym: Nei, de slår ikke sammen ordre! Jeg bestiller ofte flere pakker rett etter hverandre, og før den første er behandlet eller sendt... Så det kan du trygt gjøre!! :)