søndag 5. juni 2011

En bloggvask!

Hei :-)

Jeg har gjort noen endringer på bloggen. Den årvåkne leser vil se at jeg har noen nye faner, og jeg har bl.a. gjort jobben med å samle oppskriftene mine, samt produktene jeg bruker.

Jeg har også ryddet litt på de andre sidene og i kategoriene mine. Bare si fra om det er noe dere savner  av produkter eller informasjon!

Hva synes dere? Jeg tåler både ris og ros :)

15 kommentarer:

Fragola sa...

Ojojoj, for en kjempejobb du har gjort! Det ble oversiktlig og fint. Har du lagt til koblinger på alle oppskriftene? Det var jo lurt. Kanskje jeg skulle ta en liten vårrengjøring selv. :-)

Heidi P sa...

å så bra oversikt. Den tart cherry har du merka noen virkning av denne. Jeg har hørt på forelesing med david sandoval og han mente jo dette var så bra, blir litt revet med når man hører på han ja.

Lille Hvitløk sa...

Fiiiint!! :) Deilig med en vårrengjøring!

:) sa...

Heidi P: Den virker for meg og sønnen (på søvn), men jeg tror vel Pure Planet sin er av bedre kvalitet. Denne er bare sååå mye billigere :)

AM Skofterud sa...

Veldig fin! Jeg elsker seriøst hjertemat TV. Jeg har lenge tenkt på å gjøre det samme. (Når jeg er tilbake fra blogg-pausen min ;) ) Det er genialt. Du er jo så søt :)

Ellers om bloggen; Jeg liker headeren og designet. Ellers så er bloggen veldig oversikkelig og fin :)

Helen sa...

Bloggen var helt perfekt før, og det er den fortsatt - men supert med en oppskrift-side. Nå kan det jo være jeg finner noe jeg ikke har funnet før her. :)

Veronica sa...

Kjempebra! Man må rydde litt i kategorier i blant synes jeg, jeg gjør det selv støtt, plutselig skriver man om noe helt annet enn før og har 40 nye kategorier, føltes i hvert fall slik ut hos meg ei stund..

Det ser veldig enkelt og praktisk ut hos deg :)

Marlene sa...

Herlig!:)
Håper det er i orden at jeg låner noen oppskrifter av deg?:)

:) sa...

Helen: Perfekt du liksom ;)) Du er skjønn da.

:) sa...

Marlene: Ja, selvfølgelig :)

Sara sa...

Så fint og oversiktlig :)

Anonym sa...

Du har jo alltid hatt en en ryddig blogg. Jeg har alltid likt bloggen din. Men nå ble den enda bedre. Jeg tror jeg trenger en rydde runde selv.

C30 sa...

supert! For meg som leser er det et stort pluss å få enkel tilgang til både oppskrifter og ingredienser.. bloggene blir rene oppslagsverkene! takk for alt du deler ;)

:) sa...

kroppibalanse: Åh, tusen takk :D
C30: Det er jo for min egen del også (at jeg blogger), men ekstra stas når folk blir inspirert :)

supermatforbarn.blogg.no sa...

Ser flott og oversiktlig ut. Må vel krype til korset og lage skikkelig oppsett på min blogg også... Er forresten hekta på din lakrisfudge og serverte på kurset mitt i helga og ga deg all ære, pluss bloggadressen din.Kanskje du får enda flere lesere nå:-)