torsdag 5. mai 2011

Raw currydressing

I dag ble lunsjen kyllingsalat i fullkornsfajitas med raw currydressing. Dressingen ble god, men veldig flytende, så den egner seg kanskje best til en kyllingsalat som spises av en skål... ;-) Alternativt kan man ta mindre olivenolje i (i originaloppskriften bes det om 1 cup (=2,5 dl), så jeg har gjort om litt).Anyway, her er oppskriften:

1 eple
1 dl olivenolje extra virgin
1/2-1 sitron, saften av
1 hvitløksfedd
1/2-1 ss curry
Litt salt
Evt fersk ingefær (jeg droppet det)

Alt kjøres i blender til det er blandet. Begynn med de minste målene og smak deg frem til en dressing du liker. Jeg tok saften av en stor sitron og da ble sitronssmaken litt for dominerende.
Nb: Stor oppskrift!Kylling og curry = ♥

Håper dere får en fin dag, alle sammen ... :)

10 kommentarer:

Lene sa...

Oi, så herlig- jeg ELSKER curry-dip/dressing, så denne oppskriften er midt i blinken!:) Tusen takk for oppskrift, skal jammen si du er i dressing-humør om dagen, hehe, og jeg klager ikke;D

:) sa...

Lene: Hehe, ja det kan du si ;) Jeg har lenge hatt et ønske om å ha noen slike oppskrifter under huden, for da er det jo enda enklere å spise en god salat som er utelukkende sunn. Og youtube er en genial læremester på raw dressinger ;)

Janicke sa...

mmm høres godt ut :-D

Lene sa...

Sant så sant, helt perfekt for meg med sånne oppskrifter, for jeg TRENGER virkelig en god dressing, har litt problemer med å spise BARE salat uten noen smak!Så dette er heeeelt supert, sluker alle dressingene dine rått jeg- bokstavelig talt:D

Helen sa...

Jeg leter etter melkefrie dressinger og sauser nå - så denne er skrevet bak øret! Kanskje teste i morgen allerede..... :)

Løvinnen sa...

Denne skal så absolutt testes ved neste salatlaging! Tusen takk! Og så bra den kom idag, var virkelig på nippet til å kjøpe dressing på rema idag, men jeg tåler det jo ikke, også kommer denne oppskriften!!! Supert!!!

bente sa...

Lagde denne nå, bare med litt mindre olje. Nydelig! Blandet den med en boks kikerter og serverte sammen med en god salat <3

Lille Hvitløk sa...

curry ♥♥♥ er godt! Takk for tips :)

:) sa...

Bente: Så gøy å høre :D

:) sa...

Løvinnen: Hehe, det var midt i blinken ja ;) Søk på raw dressing på youtube, så får du mange tips!