tirsdag 24. mai 2011

Pakker fra iHerb (I'm in for life)

Jeg var i så dårlig form i går og hadde ikke krefter til å dra på foredraget, så hvis noen som var der har lyst til å gi meg noen stikkord blir jeg veldig glad! Jeg lurer egentlig mest på om Bio-Life sine produkter er så veldig annerledes, evt. bedre, enn Pure Planet sine (som jeg bruker).


Som et lite plaster på såret fikk jeg pakker fra iHerb ...

  • Økologiske kjærligheter fra Yummy Earth. Jeg spiser ikke så mye av dette selv, men bestiller relativt ofte. Er så kjekt å legge ved gaver, ha i veska og dele ut, osv :-)
  • Aktivated Barley (aktivert bygg) fra Pure Planet. Jeg har hørt at denne inneholder noe som er bra for oss med ME. Skal lese litt mer om det og lage et nytt innlegg! Den er desverre ganske dyr for en liten boks (og veldig ofte utsolgt), så jeg har ikke prøvd så mange boksene.
  • Grapeseed oil. Denne er det første gang jeg prøver. Har lest om den flere steder, og at det er en kjempegod (og sunn) olje å bruke i bakst (den er smaksnøytral). Den kan også brukes til å steke i + på kroppen! I motsetning til kokosolje er den flytende.
  • Spirulina, Pure Planet.
  • Kokosolje, extra virgin. Sjo, fikk ny forsyning samme dag som jeg gikk tom! Helt avhengig ;o)
    Jeg prøvde et nytt merke denne gangen. Liker at den er i glasskrukke!
  • Stevia Dark Chocolate. Ett par dråper av denne i et stort glass rismelk = sjokolademelk for lille treåringen min!
  • og ... hysj ... noen lakris med sukker og hvete i ... men de er så gode!


Hvis du ikke har handlet på iHerb enda, CHECK IT OUT! De har ikke bare supermat, helsekost og sunnere godteri, men alt fra matbokser til muffinsformer til shampoo til tyggis til babymat ... Det kommer nye varer hele tiden, så her er det bare å henge med i svingene! Jeg er i alle fall livslang, storfornøyd pengesparende kunde ;o)

12 kommentarer:

Mira sa...

Er så fornøyd med iherb! Ekstremt billig frakt i forhold til de fleste andre nettbutikker og :)

lovelyliller.com sa...

jeg er også en iherb-sucker. min siste spirulinabestilling var den samme som du har der. den steviaen har jeg faktisk ikke prøvd(og jeg har prøvd MANGE) :)

runwaytoadventures.com sa...

Spennande med nya produkter! Hade gärna testat pa raw food trenden själv.

Helen sa...

Så moro med pakker!! Her har det dabbet av, men det er bare fordi jeg begynner å få de produktene jeg ville ha, så nå gjenstår det mest påfyll :)

Skriv gjerne om byggress - er litt skeptisk nemlig- ikke til om det er et godt produkt, men har hørt at det er nokså sterke greier som en kan få litt reaksjon på.. ?

Ingvill sa...

Hei fin blogg:) morro med pakker fra iherb og nye anbefalinger:) Skal absolutt prøve den stevia sjokolade... mmm :) Jeg er også fast kunde med iherb og veldig fornøyd:)Ser frem til å følge deg videre.

heidi P sa...

Spennende har enda ikke fått ut fingern å bestilt jeg. Har en del reaksjoner på hvetegress nå og vurderer byggress vil gjerne høre jeg også hvordan det går?

:) sa...

Heidi P: Hvordan reaksjoner får du? Jeg merker ikke så stor forskjell på byggress og hvetegress, men fikk mer uren hud av byggress. Er vel en renselsesprosess som settes igang...?

:) sa...

Ingvill: Takk! Og nå oppdaget jeg den fine bloggen din også!! Tommel opp!!! :D

Beate sa...

Jeg ville aldri valgt bio-life før pure planet sine produkter.
David Sandoval vet hva han gjør, akkurat på det punktet :) Jeg velger å tro på en som har holdt på med det så lenge, og som brenner så for den maten.
Ellers er jeg veldig fornøyd med Bio-Life sine kosttilskudd. Men når det kommer til supermat og diverse greens, da er det kun Pure Planet som gjelder :)

Heidi P sa...

Nei jeg vet jo ikke om det er hvetegresset men fryser mer, mer urenhud, mye hodevondt siden jeg begynte på det generelt i mye dårligere form igjen....hm vanskelig så tror jeg skal prøve chlorella. Kanskje det blir for mye rens for meg da jeg er plaget med treg mage fra før... vet ikke...

Tiril Johansen sa...

Herlig med storinnkjøp fra iherb altså! :) Men jeg lurer på en ting, har du mått betale toll for pakkene du får tilsendt?

:) sa...

Tiril: Nei, aldri! Jeg holder meg under 200 kr.. Sjekker alltid kursen den dagen jeg bestiller og holder meg noen kroner under det.. :-)