onsdag 11. mai 2011

Jeg har nominert ... Har du?

Min skjønne, energiske og kloke navnesøster Tone, bak bloggen Livsstrategi, har en månedlig konkurranse der man kan vinne tittelen "månedens livsstilsblogg". Jeg har nominert Siljesreise.com og Mjuuugly.blogg.no, fordi:


Jeg oppdaget Mjuuuglys blogg fordi jeg søkte på "lavt stoffskifte + kosthold". Jeg ble nemlig akutt syk i juni i fjor, med den overbevisning om at det var stoffskiftet mitt (noe legen også trodde). Jeg hadde så mangel på energi at jeg ble desperat etter å finne ut av om jeg spiste feil ift sykdommen (jeg skrev om kosthold ved lavt stoffskifte her), og også om det var noe som kunne gi meg energien tilbake. I dag er jeg så utrolig glad for at jeg selv tenkte at jeg måtte gjøre noe med kostholdet, og jeg er enda mer takknemlig for at disse flinke jentene blogget om sine erfaringer.

"Sharing is caring!"

Jeg er fortsatt syk, antagelig ME, men nå vet jeg i alle fall at jeg har en sunn kropp med en sykdom, ikke en kropp som er sliten fordi jeg er usunn (om noen klarer å følge tankegangen min her ... ;)) Jeg ønsker ikke å spise mat som kroppen må bruke mye energi på å bearbeide, og jeg merker også at jeg har det best om jeg spiser lettfordøyelig, ren mat.

Og som en enorm bonus har jeg mistet søtsuget! Det er supermatens magi ;o)
Så tusen takk, jenter. Jeg er så takknemlig ♥

8 kommentarer:

Tone sa...

Tusen takk for at du nominerer og også skriver et lite innlegg om det :) Håper flere kaster seg på! Utrolig flotte blogger du nominerer også!!!

Noen ganger leser, ser jeg, hører eller opplever noe som gir meg grøsninger nedover ryggen. Jeg har skjønt at det er når jeg leser noe viktig, noe av betydning... ordene dine hadde den effekten på meg i dag:

"...nå vet jeg i alle fall at jeg har en sunn kropp med en sykdom, ikke en kropp som er sliten fordi jeg er usunn..."

Tusen takk!!

Klem Tone

Fragola sa...

Henger meg på det sitatet, jeg også. Det er så sant, så sant! :-)

Lene sa...

Supre blogger du nominerer- helt enig i valget, velfortjent!:):) Det var bloggene til disse to herlige jentene jeg også oppdaget først av alle livsstilsblogger- og som har gitt meg så mye og inspirert meg til en sunnere livsstil!:)Flott at de får en påskjønnelse!:)

:) sa...

Ikke verst at jeg traff noen ;-)
Det er så mange livsstilsblogger som inspirerer, så egentlig litt mange som fortjener omtale. Men det var disse to som startet trenden, I guess ;-)

mjuuugly sa...

Tusen hjertelig takk kjære deg, det var snillt av deg! <3

:) sa...

Mjuuugly: Det er jo du som har gjort deg fortjent til det, da. Skulle bare mangle, med all den hjelpen jeg har fått av deg og Silje. <3

Tiril Johansen sa...

Oi, der skal jeg jommen inn å nominere litt også :D Og artig at du skriver det om stoffskifte her (leste det andre innlegget også, for jeg har nettopp vært hos en privatlege som mistenker at jeg kan ha lavt stoffskifte.. Men vet du noe om lavt kolestorol har en sammenheng med dette?

:) sa...

Tiril: Nei, det har jeg aldri hørt at kan ha noen sammenheng. Visste ikke engang at man kunne ha for lavt kolesterol, jeg, men det så jeg jo raskt ved et googlesøk.. Håper du får god hjelp og får medisiner om du føler deg dårlig! Viktig å komme til leger som ikke bare ser på blodprøver (som ofte er "fine"), men som prøver å finne en dose som gjør deg friskere!!