onsdag 11. mai 2011

Foredrag om supermat i Drammen

Bare to tips til supermatinteresserte i Drammensområdet!

  • Mandag 23.mai kl 18-21 er det foredrag med Thor Johansen, grunnlegger av Bio-Life, på Clarion Tollboden Hotell i Drammen.

    Påmelding på telefon 32837598 eller epost: ccgreengirls alfakrøll live punktum com

  • Tirsdag 24.mai kl 18-20 er det foredrag med superdamene på Drammensklinikken, inne på Gulskogen Senter i Drammen.

    Påmelding på telefon: 32828682 eller epost: drammensklinikken alfakrøll online punktum  no

Begge foredragene handler i hovedsak om greens, og begge foredragene er graaatis! :-)

Jeg har vært på sistnevnte før, og skrevet en veldig begrenset oppsummering her. Jeg noterte ikke underveis, og satt der med ME-hode, så jeg glemte sikkert masse ...

7 kommentarer:

Helen sa...

Skulle gjerne vært på begge! Synd jeg bor så langt unna :)

:) sa...

Helen: Det er i Drammen det skjer vettu... Neida, men tror de superdamene reiser rundt! De var i Drammen i slutten av februar og kommer allerede nå i mai, så de reiser sikkert MYE..

mia sa...

Hei!
Det første har jeg allerede meldt meg på..Tenkte på deg og at jeg skulle sagt ifra, men ME-hodet her har glemt det.. Kankjse ses vi, i hvertfall hadde det vært hyggelig å hilse på.. føler meg som en fan akkurat nå, he he!

:) sa...

Mia: yey, jeg har en fan!! ;-) Hehe!

Jeg har også meldt meg på! Enten kommer jeg eller min mann. Hvis du er der må du hilse på! Jeg er nesten 180 høy og har langt, mørkebrunt hår (og litt sjenert, hehe).

mia sa...

du også! jeg har helt kort, (veldig)lyst hår, 1.60ish høy..:)

Lene sa...

Sv: Ja, ikke sant, popcorn er namnam!:) Ja, jeg prøvde å poppe i virgin oljen her om dagen, men syns det ble litt mye kokossmak. Men det er definitivt et alternativ:)

Så spennende med foredrag om supermat, håper det blir lærerikt og interessant!:)

Betty boo sa...

Hei Tone:)

Bare lurte på noe ang supermat, og tenkte kanskje du var den riktige å spørre...? He he. Altså: Går det an å få i seg for MYE sunt fett i en dagsdose, og hvilke følger gir det i såfall? Oppdaget plutselig at jeg har ganske mye i smoothien min: 1-2ss kokosolje, 1/2 avokado, en dose chiafrø, litt mandler og litt solsikkefrø. Alt dette inneholder jo en del fett kom jeg på, og dette bra eller dårlig? Hva tror du?

:)