mandag 30. mai 2011

Detox, dag 3

Søndag var siste dagen med Detox. Jeg har kjørt en ganske mild detox-variant, og har hatt fokus på å ikke stresse med noe som helst, men spise god mat jeg kan trives med. Jeg har hvilt masse og prøvd en stressmestringsøvelse som faktisk fungerer :-)

Jeg kuttet ut te, og resultatet er mindre hodepine og ingen magesmerter! Juhu!Matplanen for søndag:

Frokost: Raw Granola med hampmelk, ferske bringebær og blåbær
Lunsj: Hampshake med friske bær og mye supermat
Middag: Raw Pizza
Ellers: Grapefrukt, granateple, greens, vann, grønnsaker, tart cherry ++

Matmessig har det gått supergreit hele helgen, og det tror jeg er mye fordi jeg lagde meg velsmakende måltider og spiste det jeg hadde lyst på der og da. Jeg skulle ønske jeg hadde med juiceren, men den er desverre ødelagt :(


Jeg merker at raw food gjør meg veldig godt, men jeg tviler på at jeg klarer å følge opp en 100 % raw food-diett hjemme, av flere grunner ... Men jeg vil definitivt la raw food få en enda større plass i mitt kosthold!

Vil jeg anbefale det til andre? JA!
Vil jeg gjøre det igjen? JA!Det var desverre dårlig vær hele helgen, og selv om solen tittet frem på søndag, var det ISKALDT ved vannet. Men jeg var ute etter å hvile, og det gjør jeg best inne uansett ... Så egentlig var det like greit at det ikke var strandvær ;)

3 kommentarer:

Helen sa...

Samme her - slapper best av hvis jeg kan mure meg inne - helt alene selfølgelig ;) Så jeg nyter regn og storm når jeg har sjangsen til litt alenetid inne :)

Nydelig sted foresten!!

Heidi P sa...

Å så fint det var der da...jeg finner roen når jeg sitter å ser utover vannet... Hvor er dette da?

Husker ikke hvordan det var å være alene jeg hehe... kanskje jeg kjeder meg i hjel jeg da hvordan slapper jeg av tror jeg ha rglemt det også hehe... da m åjeg øve hehe.. tre barn gjør at jeg hele tiden driver med noe og huset så klart...

N sa...

Det er i Melsomvik :) Fantastisk sted!