lørdag 28. mai 2011

Detox, dag 1

Dag 1 av Detox vel gjennomført! Det gikk ikke helt smertefritt, og jeg lå med kraftig hodepine og ekstrem trøtthet store deler av dagen. Jeg er jo ikke helt i form fra før og må hvile mye, men er sjeldent trøtt på dagtid. Det er mer at jeg føler meg syk. I går var jeg altså supertrøtt og sov og halvsov store deler av dagen. Jeg sov også mange, mange timer i natt, og har gått med store poser under øya i dag ...

Mest sannsynlig var jeg trøtt fordi jeg ikke drakk kaffe eller te med koffein i. I dag går det overraskende mye lettere, og jeg har heller ikke lyst på kaffe :-) Nå skal det sies at jeg ikke er så ekstremt avhengig som jeg var før da, heldigvis ...

Dagens lunsj...


Min matplan for fredagen så slik ut:

Frokost: Raw granola med hampmelk
Lunsj: Salat med spirer, nøtter, frø og mye gode grønnsaker. Dressing av limesaft og extra virgin olivenolje.
Middag: Raw taco
Ellers: Gulerot, vannmelon, detoxte, urtete, vann, greens, usalta nøtter, tart cherry før leggetid

Matmessig koste jeg meg veldig og savnet ikke noe annet enn kaffe (ikke smaken, men det at jeg var så trøtt og hadde hodepine). Jeg spiste når jeg var sulten og drakk før jeg ble tørst!


Og se hva som står i ovnen nå ... Raw pizzadeig! Den skal stå på lavest varme til den blir sprø, så regner med at dette blir morgendagens middag! Og antagelig middag når jeg kommer hjem også ;-)

12 kommentarer:

lovelyliller.com sa...

så hærlig! får nesten egeri av bildene! kjedelig at du følte deg slapp. kan meget godt hende det er koffeinen ja ;) lykek til med dag 2!

Tine sa...

Veldig interessert i oppskriften på denne...

Lykke til med dag 2, håper du koser deg selv om du er slapp :)

:) sa...

Jeg skal legge ut oppskriften om den blir vellykket :)

Silje sa...

SV: Visste ikkje at Ani Phyo fantes på youtube også! takk for tips;)
eg brukte den granolaen som du laga bar av... innlegget heitte "granolabar", ikkje rå. Skal lage innlegget om korleis det gjekk no;)

Du er jammen flink som lyttar til kroppen og gjer det som er best for deg, detox og hytta:) Fleire skulle våre som deg (inkludert meg;)
Den rå pizzabunnen såg kjempe spennande ut! gledar meg til innlegg:)
God bedring!

Helen sa...

:)

ninabakke sa...

Spennende. Håpe trøtthet og hodepine er over, lett å få det når man kutter kaffen, i starten ihvertfall.

mia sa...

Så flink du er!! :)
Håper du fikk mailen min, med oppsummering fra bio-life foredrag? trenger ikke svare, bare den ikke gikk i junk mailen din.

:) sa...

Mia: tusen takk for at du sa fra!! Den hadde havnet i junk, ja!

MaritBE sa...

sv: Hehe, positivitet er så utrolig viktig ;-) Man kommer så mye lenger ved å være det. Jeg bruker litt kokosfett, nøtter, litt fløte og litt kaldpresset olivenolje som fettkilde ;-) Av og til meierismør også, men ikke så veldig mye.

åj, så spennende ;-) Lykke til videre med detox'en. Jeg prøvde det en gang, men jeg ble totalt ødelagt. Det var ikke noe for meg gitt, hehe.

e84 sa...

Heisann :)
Fin blogg! Bare lurer på hvilke(n) detox te du bruker jeg? Og har den effekt føler du?
E

:) sa...

e84: Jeg har prøvd noen forskjellige fra iHerb. Aner egentlig ikke om de har effekt, men en fikk jeg så ekstreme magesmerter av,så den anbefales ikke! Detox-teene fra Yogi (http://www.iherb.com/Yogi-Tea) måtte jeg ofte på do av, men kun nr 1 ;) Så det er tydeligvis noe som vil ut, men hvor godt det virker vet jeg ikke. Chlorella og andre greens er nok viktigere for utrensing.

Ingvill sa...

Hei:) Jeg har begynt på detox og er på dag 3.... men har så innmari vondt i hode. Varte dette lenge med deg??? Eller blir det betre om noen dagen:)))