fredag 8. april 2011

Test av Mulu Dark og Conscious Goji & Coconut

Da har jeg fått testet to av sjokoladene! Herlig med kaffe og sjokolade når det blåser ute :) Og når sjokoladen i tillegg er SUNN ... Kan det bli bedre? ;)

Mulu Raw Chocolate, Dark "The way mother nature intended" (<-- I like that)
Håndlaget, raw og mørk sjokolade av naturlige ingredienser.
74 gram.


Ingredisenser: Raw kakaomasse, raw agavenektar, raw kakaosmør, sunflower lecithin, ekte vanilje.

Fri for: Melkeprodukter, raffinert sukker, gluten, soya, kjemikaler og sprøytemider.

Min dom: Veldig god, lett å like. Silkemyk konisistens. Smaker som mørk sjokolade, men ikke bitter. Helt passe søtet, men er søtet med agavenektar* (som jeg mener ikke er den beste søtingen, så spis med måte). Smaksmessig anbefales den absolutt!Conscious, Goji & Coconut
Håndlaget, raw sjokolade med naturlige ingredienser
40 gram.


Ingredienser: Kakao tørrstoff (?), kakaosmør, agavenektar, kakaopulver, kokossmør, vill carob, gojibær (10 %), kokos (6 %), kanel og himalayasalt

Fri for:  Melkeprodukter, raffinert sukker, gluten, soya, kjemikaler og sprøytemider.

Min dom: Første biten var ikke spesielt god, men så vokser den ettersom man smaker på den. Jeg tror det er saltet jeg kjenner i denne, som ikke den første sjokoladen hadde. Etterlater en del kokos i munnen, og man kjenner jo også gojibærene, men jeg synes det var godt. Blir bedre og bedre. Anbefales, men tror kanskje ikke helt nybegynnere på sunn sjokolade liker denne. Da er den over mer "likanes"!
(Ps: Denne inneholder også agave...)


Begge sjokoladene er som sagt kjøpt på The Raw Chocolate Shop.
Levering tok 9 dager inkl. bestillingsdato. Og jeg fikk med en ekstra sjokolade :)

* Ang agavenektar så har jeg lest for lite om dette til å komme med bastante uttalelser, men jeg har lest noe om at det kan være skadelig for leveren og også tulle med blodsukkeret. Det samme gjelder fruktose. Lav GI er ikke alltid bare bra, det handler også om hvordan det bearbeides i kroppen.

6 kommentarer:

Silje Silje sa...

Goji og kokos var den første raw sjokoladen jeg smakte og jeg ELSKET den! <33

sv: Takk for så utrolig hyggelig kommentar :-) Jeg tjener ikke penger på bloggen, men at folk bruker koden min hjelper veldig på da ;-) Får også litt produkter i sponsing innimellom, men ikke noe cash.

Christine sa...

Mmm... Nå fikk jeg lyst på sjokolade

bente sa...

Nam! :) Og det er tydeligvis sant at "great minds think alike", jeg har også skrevet om sjokolader fra the raw chocolate shop i dag, hihi :D

Janicke sa...

Liker den butikken veldig godt, men skulle ønske de hadde noe uten agave. Fruktose er ikke bra for meg :-D Kjøpte påskeegg derfra men ungene likte de ikke...så jeg får lage selv :-D

Anonym sa...

Mulu dark med nibs er min favoritt!!!! Jeg har ikke prøvd conscious enda. Og de der raw chocolate pie greiene, jeg prøvde nut pie og naked pie, ... jeg spiste dem opp under tvil.

Virkelig en merkelig konsistens og ettersmak, nut pie ble litt bedre mot slutten med. Kommer innlegg om begge to etterhvert. Men virker ikke som vi er de eneste og jeg tror de var ganske nye - håper de endrer oppskrift, for størrelsen og ideen var jo god!

Fragola sa...

Nå har jeg bestilt fra sjokoshopen. Kan nesten ikke vente til det dumper ned i postkassen. Hvor lang tid har dine pakker tatt?