søndag 3. april 2011

Raw sjokoladegranola

Mmm, så god!
Oppskriften fant jeg her, men jeg har (så klart) gjort noen endringer. Den ble virkelig supergod! Anbefales for alle som ønsker en sjokoladefrokost ;-)Jeg gjorde slik:

1 dl solsikkefrø
1 dl gresskarfrø
1/2 dl sesamfrø
1/2 dl knuste linfrø
1/2 dl valnøtter, hakket
1/2 dl mandler, hakket
1 dl raw kakaopulver
1 dl kakaonibs
2 ss bipollen
2 ss carobpulver
2 ss yaconpulver
1 ts kanel
1 ts vaniljepulver
Litt himalayasalt/sunt salt
En neve gojibær
En neve incabær

3 ss yaconsirup (evt honning)
5 ss smeltet kakaosmør
Evt smeltet kokosolje (jeg smeltet ca 2 gode ss)

Bland det tørre. Bland det våte (men ikke kokosoljen). Bland alt sammen. Spe med smeltet kokosolje (evt kakaosmør istedet) til alt er blandet godt inn i det våte.Spis med den melken du vil. Man trenger ikke ekstra søting, da denne smaker av ganske søt og mild sjokolade. Ikke verst, til å være så sunn! ;)

8 kommentarer:

Tess sa...

Super blogg!! Jeg har nylig oppdaget supermat-verdenen og ble ganske frelst med en gang. Herlig at du deler oppskrifter og tips! Jeg er fast følger fra nå av!

Anonym sa...

oj, så spennende. Dette må jeg prøve. Jeg liker bloggen din.

Helen sa...

Super oppskrift! Må få bestillt meg litt mer ser jeg... :)

Synnøve sa...

Åh, supert! Jeg lagde den "vanlige" granolaen etter en oppskrift her på bloggen din for et par dager siden, og ble helt frelst, den ble såå god! Ligger om kvelden og gleder meg til jeg kan stå opp og spise den til frokost, hihi... Så denne skal definitivt også prøves ut, er jo glad i sjoko ;) Takk for masse fine oppskrifter! Synnøve :)

Tone sa...

Nam, nam! Dette må testes ut :)

thea.e sa...

Det så veldig godt ut :)

Anonym sa...

Hei,

Er det noen som vet hvor man får kjøpt supermat billigst i Norge? Det billigste jeg har funnet hittil er www.foodz.no

- Karl

Kaia sa...

Lagde det nå og det smakte kjempe godt! :)