fredag 29. april 2011

Pakkerush fra iHerb :)

Fikk ikke mindre enn FEM pakker i går og i dag ... *salig*
Her er hva jeg fikk (noen varer hadde jeg bestilt flere av fordi jeg er livredd for å gå tom ;)).Tart Cherry - verdens deiligste "sovemedisin"? :) Tart Cherry er godt for veldig mye og smaker som kirsebærsaft. Supermat! Den blir fort utsolgt, så jeg sikret meg noen flasker ;-)

Yaconsirup - verdens mest geniale sirup/honning/søting. Supersunn (supermat) og med lav GI (ca 5). Smaker omtrent som karamell :D

Best of greens - "All the best from land and sea". En blanding av gress, alger og forskjellige spirer.


Clif - Mellommåltid for folk på farta, eller når man har lyst på en godbit. Jeg har skrevet om de før, her og her.

Spry Fresh Fruit - tyggegummi uten sukker eller kunstig søting. Søtet med xylitol (bjørkesøt). Gode på smak og konsistens, men smaken går kanskje litt fort ut? Det er mange forskjellige smaker her.Palmesukker: Et veldig smakfullt og sunt alternativ til brunt sukker. Jeg bruker på frokostblanding, i raw brownies og generelt der det passer med litt karamell-smak. Anbefales! GI på 35. Skrevet om den før, her.

Yummy Earth sitronsmak og granateplesmak. Disse er nye på iHerb og det er første gang jeg smaker de. Kan absolutt anbefales, helt nydelige drops med skikkelig ekte fruktsmak :D


Jeg har følt meg bedre i dag (herlig!) og har brukt dagen på å luke i sola, men har også fått med meg litt av bryllupet i England. For en folkefest! :D

5 kommentarer:

Helen sa...

Pakker fra iherb er som julaften hver gang - mest fordi jeg aldri husker hva jeg har bestilt i akkurat den pakken... :D (bestiller ofte..)

Une sa...

Oooh, masse godt og fine bilder!

Løvinnen sa...

Oi, så mye herlig! Jeg har faktisk kjøpestopp fra Iherb nå en stund... Må prøve å få brukt opp noe av det jeg har først;) Man kan jo blakke seg helt...:p Men så det var 3 hentelapper fra iHerb i postkassen idag da...Så heldigvis litt påfyll enda:p

Lene sa...

Iherb-pakker er så gøy!:) Og tusen takk for tipset om de Clif-barene med hvit sjokolade og macademianøtter, de er KJEMPEgode, det syns alle jeg har servert dem til også. Helt geniale snackbars, som kan brukes til både mellommåltid og lørdagsgodis:):)

Janicke sa...

Her var det mye snadder :-D