tirsdag 29. mars 2011

Yep, you said it ...

Noen sannhetens ord fra Yogi.  
Hva er lykke? Lykke for meg handler om mye mer enn kosthold. Selvfølgelig gjør det det.

Men - det jeg har oppdaget etter at jeg la om kostholdet mitt, er at det følger med en harmoni og ro og balanse man ikke kan forklare før man har opplevd det selv. Jeg ante ikke at det kunne føles så bra å ikke være avhengig av sukker og raske karbohydrater, men bare den grunnen alene er nok til å aldri gå tilbake til mitt gamle kosthold. Og mange andre grunner, så klart!

Og for hver som oppdager denne gleden og slenger seg på ... It brings me happiness!

8 kommentarer:

Fragola sa...

Godt sagt og veldig sant :-)

Helen sa...

Har du et innlegg der du skriver om hvordan det hele begynte (eller lignende..) Hadde vært interessant å lese! :) (latskapen lenge leve - kunne jo letet litt selv også da.....) :D

Helen sa...

..og vips så fant jeg dette:

http://hjertemat.blogspot.com/2010/08/spinat-det-er-godt-for-deg-s.html

Gøy å lese! :)

Linda sa...

Jeg elsker de teene!!

ninabakke sa...

Fine ord :)

Helen sa...

SV: Takk for svar! Det innlegget jeg fant forklarte deg jeg var nysjerrig på :) Du er en kjempeinspirasjon! Håper du snart er tilbake til der du var i begynnelsen av mars! :)

Sara sa...

Som jeg skulle sagt det selv. Meget godt skrevet! :-D

Mette sa...

Venter på min berry detox. :)

lykke er absolutt å føle seg vel, og altfor mye mat får en til å føle seg uvel. Rare greier, at man likevel trøkker i seg både det ene og det andre. MEN, jeg tror ikke mat alene gir lykke - der krever en mye dypere forståelse av hvordan mine egne valg påvirker både meg selv og de rundt meg. Utrolig glad jeg har "oppskriften" på å bli lykkelig i hvert fall! ;)