søndag 6. mars 2011

Smoothie: Lilla drøm

Å, for en herlig dag! Perfekt dag for en smoothie :o)

Lilla drøm med kakaonibs


Det er jo bare å tage hva man haver når man lager smoothie, men jeg vet av erfaring at ikke alle smaker like godt. Denne ble veldig god, kremet og tykk og herlig lilla.

2 store glass 
En boks hermetisk ananas m/ juice
1,5 dl rismelk
En god neve blåbær, frosne
4-5 jordbær, frosne
1 avokado
1 scoop hampproteinpulver

Du kan gjerne bruke annet proteinpulver eller en annen proteinkilde, men det er greit å tenke på at du har både fett og proteiner i smoothien din. Da blir den et helt lite måltid som holder deg mett lenger :-) Hvis du bruker hampprotein får du i tillegg i deg supermat. Ikke å forakte :)

5 kommentarer:

ElinSire sa...

Mmm...ingenting er som en god smoothie proppfull av næringsstoffer :) Denne så kjempegod ut og ikke minst veldig enkel. Venter bare på hampproteinpulver fra iHerb.

:) sa...

Ja, den var enkel :) Men ble veldig kremet og god!

Carita sa...

Ah.. elsker lilla smoothie <3

Christine sa...

Er hamproteinpulver rent??? Ikke no farlig tilsteningsstoffer?? Jeg trener mye, og har brukt en del av de vanlige proteinpulverene. Jeg prøver å bli gravid, så da vil jeg kutte alt kjemisk fremstilte pulvere. Tror du hamp proteinpulver kan være trygt å bruke likevel???

:) sa...

Christine: Ja, hampproteinpulver er bare pulveriserte hampfrø. Hampfrø er supermat og veldig, veldig bra, så jeg ville absolutt byttet ut andre proteinpulver med dette. Det kan smake litt sært alene, men i en smoothie blir smaken skjult. Jeg bruker det mye :)

Lykke til med å bli gravid, og så utrolig bra at du kutter ut kjemiske produkter!! :)