mandag 14. mars 2011

Pakkerush fra iHerb :)

I dag fikk jeg fire hentelapper og en pakke på døra! Julaften! Det morsomme er at man glemmer helt hva man har bestilt, så det er med skikkelig forventning og spenning jeg åpner pakkene. Til og med poser med mel blir tatt opp med den største begeistring! Så det lønner seg å handle på nettet, dere ...! ;o)Palmesukker/kokostblomstsukker (brukes som sukker/brunt sukker) og granateplepulver (brukes i juice, smoothies, i godiskuler osv)


Kokosolje fra Garden of Life (aldri prøvd før, blir spennende). Camu Camu (ikke prøvd dette merket heller). Spirulina i kapsler fra Pure Planet.


Blandeflaske (eller hva det heter?!) med blandeball. Lokket virker tett, og det er viktig!
Aloe Vera-juice som jeg kjøpte etter å ha lest om det på bloggen til Løvinnen, blir spennende å prøve.


Xylitol (Bjørkesøt, brukes som sukker), glutenfritt mel og kokosmel


Sjokoladebrownies! <3

Denne er den til venstre, Clif Kid. Av disse to var denne best og smakte mest som brownie. Den er overraskende god til å være så sunn, og denne kommer jeg garantert til å bestille igjen. Kjempeenkel å gi til kresne barn også, kan jeg tenke meg, da den smaker sjokolade :) Her er flere typer.
SUPRE å ha i veska som et mellommåltid på farten, eller hvis søtsuget melder seg!


Denne, Keerunch, smakte ikke så mye sjokolade egentlig. Helt grei, men kommer nok ikke til å bestille den igjen.

Åh, elsker å få påfyll :o)

Ps: Husk at koden NEB207 gir deg hele 5 dollar i rabatt om du er førstegangskunde!

20 kommentarer:

InstatreffNorge sa...

Er det ikke moro å få sånne pakker:)
jeg skal prøve granolaen din, da jeg blir litt lei bare hjemmelagd knekkebrød til frokost...og ikke har noen flere ideer til frokost:P

Men sist gang jeg bestilte på iherb, så måtte jeg betale ekstra til DHL pga at verdien var over 200..hvordan gjør du det?

Klem Lise

:) sa...

Jeg bestiller bare flere små pakker, jeg! Har kun brukt DHL en gang, fordi pakken var tung, men billig ;)

Flere frokosttips:
- Smoothies med fett og proteiner i
- Egg, bacon og grønnsaker (feks avokade, tomat, squash)
- Hardkokt egg m/ feks reker og majones
- Granola eller bokhvetekrunsj
- Chiapuddinger

Håper du fikk noen ideer nå? ;)

:) sa...

*avokado

Fragola sa...

Jeg elsker iHerb! SÅ moro når man får så mye for så lite. Har du sett hva kokossukkeret/palmesukkeret koster her? 150 kr for et glass med 310 gram! På iHerb koster 450g 30 kroner.
Har også kjøpt browniesbarene, og de ble godt mottatt. Måtte bestille nye idag. Da fylte jeg på så tunge varer som mulig til 30$ grensen, siden de har 30% "rabatt" på frakten fra DHL

Annki - Personlig fotoblogg sa...

Så spennandes =P Bestillte nettopp fra gojiking.co.uk eg :)

Smage kokosmel kokos? Har lurt litt på om eg ska bestilla d, men eg e ikkje någe glae i kokos

Anonym sa...

Åh, heldigen!!! Jeg venter også pakke. men jeg bestiller mange ganger for å ikke komme over 200 kr pga. toll. Betaler du mye i toll når du bestiller mer???

frk.Kraft sa...

Åh, det er jo så spennende å få pakker! Jeg har 7 eller 8 pakker som er på vei og jeg gleder meg som en unge til å åpne opp og se. Ser vi har estilt mye av det samme, faktisk. Er spesielt spent på aloe vera juicen og granateplepulveret. :)
Kos deg med de nye varene dine. :)

Silje Silje sa...

Ohlala, det var en flott doning med pakker! :-D

:) sa...

Pomodora: Jeg vet, det er helt ville forskjeller på pris! Godt vi har iherb, ellers ville ikke jeg hatt råd i alle fall! Moro at DHL er så billig nå :)

:) sa...

Annki: Jeg har ikke prøvd det enda, men ble overbevist av en eller annen blogger som skrev at det ikke smakte kokos, men egenet seg fint i søte kaker og muffins og sånt. Jeg er heller ikke så glad i kokos (skulle ønske jeg var det!)

:) sa...

Anonym: Jeg bestiller aldri over 200 NOK! Pleier istedet å bestille mange småpakker, og evt DHL om pakken er tyngre enn 3 lbs.

:) sa...

frk kraft: Jeg prøvde faktisk aloe vera juice + vann + granateplepulver. Helt greit! Glei ned ;) Jeg er ikke _spesielt_ glad i aloe vera-smaken, for å si det sånn!

:) sa...

Silje Silje: ;D

Anonym sa...

Takk :-) Men hva er DHL???

:) sa...

DHL er bare et fraktalternativ. Hvis man velger billigste frakt, får man ingen sporing av pakken og det tar fort 2 uker å få den. Med DHL kommer den (med sporing) på døren etter 2-5 dager :o)

Billigste frakt kan man kun velge om varen veier under 3 lbs.

frk.Kraft sa...

Hehe, glei ned. Skjønner. Point taken. Nå gleda jeg meg skikkelig til den aloevera-juicen. ;) Er heller ikke superfan av aloeverasmak. Var granateplepulveret bra?

ElinSire sa...

Pakkerush fra iHerb er stas!! :)) Venter på mange pakker selv og gleder meg like mye hver gang ;)

:) sa...

frk kraft: Jeg liker det godt! Ganske syrlig på smak.

Anonym sa...

... Bare en ting til... Kan man kjøpe ny pakke på 200 kr med en gang pakken er sendt fra iherb, eller må man vente til den er kommet til Norge for å slippe å betale toll???

:) sa...

Du kan bestille en ny pakke med en gang, du trenger ikke vente på at den er behandlet eller sendt eller ankommet Norge eller noe som helst! :-) jeg bestiller ofte 2-3 pakker på rappen.