fredag 11. mars 2011

Noen flere iHerb-favoritter

Yacon Syrup, Amazon Therapeutics

Brukes istedet for sirup, honning, karamellsaus, som søting i sjokolade, te osv. Den smaker veldig godt som den er, men sammen med noen dråper Stevia English Toffee smaker den ordentlig karamell!

Yaconsirup er laget av yaconroten og har veldig lav GI (5).
Jeg synes denne smaker bedre enn de andre yaconsirupene jeg har smakt (som smaker mer malt).


Aloe Vera, Pure Planet 
Alle vet jo at Aloe Vera er bra, og det er vel en av de mest kjente supermat-produktene hos folk flest. Denne er konsentrert 4000 % og tilsvarer derfor over 5 liter vanlig Aloe Vera-juice.
Jeg bruker 1 ts i min grønne drikk, fordi Aloe Vera øker effektiviten av dette. Denne kan brukes både som mat og på huden :)


Tart Cherry, Dynamic Health 
Tart Cherry er proppfull av antioksidanter og er bra for mye, bl.a. betennelser, urinsyregikt, den styrker immunforsvaret, gir bedre søvnkvalitet og stressmestring. Jeg merker at jeg blir rolig i kroppen av denne og den kan hjelpe kroppen å finne tilbake til sin naturlige søvnrytme. Det finnes også en dyrere variant her, fra merket Pure Planet (som er et veldig bra og kjent merke). Jeg har god erfaring med denne billigvarianten, da :)

Yogi Tea, forskjellige smaker
Jeg har prøvd en del forskjellige smaker, og de smaker kjempegodt alle sammen :) Greit å kunne legge ved i pakken hvis man nærmer seg 3 lbs, da disse er veldig lette.Litt iHerb-informasjon:
Dersom du er førstegangskunde kan du bruke koden NEB207 og få 5 dollar i rabatt :)

Hvis du holder deg under 3 lbs, får du billigste fraktalternativ, som er 4 dollar. Du må regne med minst to ukers leveringstid. Du vil hele tiden se hva det koster å sende med DHL også, og dette gir raskere levering og sporing av pakke. Man får da pakken på døren.


NB! Dersom du har brukt DHL, må du velge tilbake til Internation Airmail dersom du ønsker dette, selvom pakken er under 3 lbs. Ellers velges automatisk det siste fraktalternativet du brukte.

Når du har handlet på iHerb, får du din egen kode som du kan gi til dine venner og kjente (og blogglesere, hehe). Logg inn, gå på My account, iHerb Rewards og finn koden din der. Du får 4 % av summen som dine venner handler for. Jeg har trodd frem til nå at dette kun gjaldt den første bestillingen, men har skjønt nå at man faktisk får 4 % av alt de handler i et helt år. Hvis de gir sin kode videre, får du 3 % av dette, 2 % av tredje ledd osv. Dette er iHerbs (efffektive) måte å drive markedsføring på, og vi får altså noen kroner av markedsføringsbudsjettet. Ganske genialt, så gi koden din videre! :)

Det tar ca 1 mnd fra du har tjent penger på at noen bruker din kode til du kan bruke pengene. Da trekkes de av på neste ordre. Du trenger ikke gjøre noe, alt går automatisk og du kan hele tiden følge med på om du har noen pending credit (som venter på godkjenning av iHerb) eller available credit (som trekkes fra på neste bestilling).

Du finner iHerb på Facebook også, her. :)

9 kommentarer:

AM Skofterud sa...

Den yacon sirupen der ser mye mer brukervennelig ut. Den jeg har kom i en liten krukke, å det var utrolig lite praktisk! :P

Lisa sa...

Yacon sirupen har jeg bestilt og den er på vei til meg :) Jeg har akkurat det samme merket i Stevia dråper bare med vanilje smak. Og det er forferdelig bitre! Klarer ikke å bruke de jeg ass .... Digger disse inleggene Tone :)

:) sa...

Du må bruke EKSTREMT lite stevia! Prøv med 2-3 dråper i f.eks 1dl pisket krem. Jeg bruker 1-2 dråper i en kopp te. Må ikke smakes på slik de er ;-))

Helene sa...

Hei!! Så fin blogg du har. Har ikke vært innpå her før, men nå har jeg lagt deg til på Bloglovin. God helg! :)

Lille Hvitløk sa...

Åja, nå fikk jeg en forklaring på hva pending credit er! Har aldri skjønt hvorfor noe av beløoet ikke er tilgjengelg! :) Takk for at du oppklarte det! God helg til deg:)

Martha sa...

Kjekt med sunne tips..legger meg til på følger listen din ..
God helg.

Mette sa...

:o)

Mette sa...

Oida, det over var meg, på min søsters bruker!! Tone ;)

Anonym sa...

Hvis noen er interessert, her er en kupongkode som gir deg 5$ av første bestilling på iherb "QOF742" :)