søndag 13. mars 2011

Mat på jentetur

Jeg er på tur i helgen! Jentetur med fullpensjon. Jeg har fått veldig mange spørsmål om hva jeg gjør med maten, for jeg kan vel ikke spise noe av det som blir servert...?!

Joda, det kan jeg! For meg handler det veldig mye om å fokusere på alt jeg kan spise! Jeg er også så heldig at jeg ikke er direkte allergisk mot mat, så det er helt mitt eget valg. Jeg tror også på dette med å være flink hjemme, så kan man skeie ut med god samvittighet når man er bortreist (og med skeie ut mener jeg å spise saus med hvetemel, f.eks ;o))Jeg pakket med meg:

Supermat: Hvetegress, spirulina, okinawa-oljen, camu camu og maca-kapsler. Pakket i små bokser med lokk og tok med et syltetøyglass jeg kunne riste gress og alger inn i vannet.

Frokost: Jeg visste ikke hvordan frokosten ble her, så jeg ville gjerne ha med noe som kunne holde meg gående lenge. Jeg tok derfor med bokhvetekrunsj, tyrkisk youghurt og palmesukker. Dette gir meg kjempegod metthetsfølelse.Av maten som ble servert:

Frokostbuffet: Jeg spiser ikke brød og pålegg. Jeg spiser egg, bacon og grønnsaker. Drikker kaffe og te og vann.

Lunsj: Jeg spiser salat, men ikke brød. Hvem trenger brød til salat?! :o)

Middag: Denne spiste jeg ikke fordi jeg fikk spysjuken, men jeg spiser som regel da kjøttet, grønnsakene og sausen, og ikke poteter/pasta/ris. Dropper desserten fordi det ikke frister meg.

Mellommåltid: Wrap (jeg spiste halve) og bokhvetekrunsj som jeg hadde med.

Det er ikke sååå vanskelig, da :) Det er også glutenfritt brød her, men det frister meg ikke. Man trenger ikke brød for å spise seg god og mett! Man trenger heller ikke være superekstrem når man en sjelden gang er på tur (med mindre man er allergisk, så klart). Man skal kose seg også! Det er de små valgene hele tiden som gjør en forskjell.

Som å ta trappen istedet for heisen ;o)

9 kommentarer:

Annki - Personlig fotoblogg sa...

Du er heldig som kan skjeie ut =)

Hvor kjøper du bokhvetekrunsj`en?

:) sa...

Ja, det er jeg :) Har du allergier/intoleranser?

Den kjøpte jeg på Home&Cottage! De selger noen Renee Voiltare-produkter..

Krusedull sa...

Mye god turmat det der! Håper formen din ble fort bra igjen! Takk for mange gode tips! I dag har jeg benyttet meg av gratis-tipset på iHerb, og linket til deg i innlegget mitt. Håper det er i orden!? ; )

:) sa...

Tusen takk, er forhåpentligvis helt frisk igjen i morgen :)

Så hyggelig da!! Glad tipset var til nytte!

Helen sa...

Hei, fant deg via http://siljesreise.com/

Veldig bra side du har! Ryddig og oversiktlig med masse gode oppskrifter. Gøy at du har barn og kommer med råd til matpakker osv. Kommer helt sikkert til å stikke innom her med jevne mellomrom! :)

:) sa...

Helen: Så hyggelig tilbakemelding! Takk! :)

Othilie Ulvedalen sa...

Hvor får du kjøpt sånne maca-kapsler??

:) sa...

Jeg kjøpte på iHerb! Skal se om jeg finner en link..

Christina - VeganVoff.com sa...

Hei, begynte nettopp å lese bloggen din og fant mye interessant og fristende her, så kommer nok til å følge med videre. :)
Hvor kan man kjøpe de søte små plastboksene på bildet?