onsdag 16. mars 2011

Et tips ang Clif Kids Brownie, her er det penger å spare! :-)


Bare et lite iHerb-tips som jeg oppdaget i går! Jeg tipset jo om denne browniesen i dette innlegget, og jeg hadde kjøpt den store pakken fordi jeg tok det som en selvfølge at det lønte seg. Men nei, det lønner seg faktisk å kjøpe den lille pakken, det blir billigere per bar fordi den er mer på salg (fast på salg).

Og - man får enda mer i avslag hvis man bestiller 4 pakker, faktisk 3,80 dollar i minus. Da får man 24 browniesbarer til 12,76 dollar. Til sammenligning koster det 14,58 dollar for den store pakken, med 18 brownies.

0,53 dollar per bar altså, det er jo 3 kroner. Superbillig!

Husk også at du får 5 dollar i rabatt om du er førstegangskunde og bruker koden NEB207.
Gratis frakt :D (frakten for 4 esker blir bare 4 dollar!)

Jeg har en liten sønn som ikke tåler melk, så han har bl.a. noen sånne brownies liggende i barnehagen, så han også får noe godt når de andre får kake (ja, de serverer faktisk kake på bursdager!! ...)

Litt om brownies-baren:
- Inneholder ikke det farlige transfettet
- Inneholder 12 vitaminer og mineraler
- Inneholder ikke corn syrup
- Økologisk
- Laget med helkorn
- Ingen konserveringsmidler, kunstige tilsetningsstoffer eller GMO
- Inneholder ikke melk eller hvete
- For å se hele ingredienslisten, se nederst på denne siden.

Edit: De inneholder ikke raffinert sukker, men cane juice som også lages av sukkerrør. De bevarer næringen, men sukkerrør har jo høy GI uansett. Den inneholder også brown rice syrup med GI på 25 og tapioca syrup med ganske høy GI igjen, slik jeg forstår det. En bar på 36 gram gir 12 gram sukker, så det er feil å si at disse er sukkefrie. Det er mye annet som er veldig bra med dem, da!
Sjekk ut produsentens nettside for å se tanken bak :o)

8 kommentarer:

Løvinnen sa...

Er de gode?

Hos oss i Nøkkeldalen sa...

oi oi oi, den såg god ut! kjem akkurat fra trening, og skulle gjerne hatt den NO! :) Og så billig det var! ser ut som eg kjem til å foreta min fyrste iHerb-bestilling! Takk for tipset! Ha ein fin kveld!
Britt Kirsti

:) sa...

Løvinnen: Jeg synes det, det er de beste barene jeg har smakt fra iHerb. Sønnen min på snart 3 år elsker dem. :) De smaker sjokolade, og det gjør ikke alle sjokoladebarene fra iHerb ;)

:) sa...

fam Schulze: Høres lurt ut! Det blir nok ikke din siste bestilling! ;o)

Fragola sa...

Her digger alle den. Så neste gang bestiller jeg nok 4 små pakker som du tipset om :-)
Fin som mellommåltid.

Helen sa...

Takk for tipset! Lagt dem til i "Wish List" på iherb så jeg husker dem til neste gang jeg bestiller... :)

Johanna sa...

Er de helt sukkerfrie også? da skal de i hvertfall bestilles:)

:) sa...

Hei Johanna (hvor ble det av kommentaren din tro?!) Det er vel ikke riktig å si at de er helt sukkerfrie. De inneholder ikke raffinert sukker, men de inneholder cane juice som kommer fra sukkerrør, men som har endel næring bevart. Disse hadde selvsagt vært bedre om en annen type søting var brukt, men ellers ser de veldig bra ut da :-)