lørdag 26. mars 2011

Clif Crunch, White Chocolate and Macadamia Nut

I dag smakte jeg denne for første gang ...
Og det blir ikke siste!

Anbefales! 


Det er to slike i en pakke. De ser stusselige og tørre ut, men er crispy og med flere småbiter av hvit sjokolade. Litt smulete, da! Minner meg om en eller annen julekake eller noe. Skikkelig gode :)


Disse inneholder ikke sukker, men cane juice som også kommer fra sukkerrør (ikke raffinert på samme måte som sukker). Baren markedsføres som et lavglykemisk produkt.

Ellers er den:

- Økologisk
- Laget av helkorn
- God kilde til fiber
- Lav glykemisk
- Inneholder ikke hvete eller melkeprodukter
- Ikke GMO
- Full ingrediensliste ser du nederst på produktsiden.

Kjøpt her for 3,89 dollar.
Kjøper man 4 stk får man litt rabatt, man betaler 14,78 = 3,7 per pakke. Med 5 (doble) barer i hver pakke blir det 0,74 per bar, noe som vil si 4 kroner. FIRE kroner! Hvis man kun kjøper én pakke blir det ca 4,50 per bar (med to i).

Wow, så billig! Løp og kjøp, folkens! :)
Et bra alternativ å ha i veska for folk på farta, eller på tur i naturen!

9 kommentarer:

Fragola sa...

Takk for tips! Har kjøpt de andre Kidz-barene eller hva de heter. Greit å ha med i veska eller som snacks:-)

Helen sa...

Oj billig! Nesten ingen vits i å lage dem selv da... :D

bente sa...

Spennende! :D Men jeg trodde cane juice hadde ganske høy gi jeg? Ikke like høyt som rafinert sukker, men tror det ligger på 45-55 eller der omkring.

N sa...

Bente: Ja, jeg finner ikke helt utav det. Men produsentene virker veldig seriøse, synes jeg, og de skriver jo at det er lav GI på disse.. Hm..

Christine sa...

Lakrishjertene dine var helt fantastiske!!! Har du vurdert å gi ut kokebok? Du lager så mye godt- jeg har fått skikkelig matglede i det siste etter å ha testet mye av det du lager...

:) sa...

TAKK! <3 :o) You made my day!

Nina B. sa...

Så smart, alltid greit å ha litt sunne alternativ liggende på lur.
Hmmm, kanskje det blir en ny iHerbbestilling snart???

:) Nina

Fragola sa...

Kan den lave G.I være at det er mye hele korn og at det utjevner sukkeret på en måte? Hm..... dårlig formulert. Jeg mener at den totale glykemiske belastningen blir lavere i og med at det er mye hele korn og fiber i den?
Eller noe. Det stod ikke så mye forklarende om det på produktinfoen. Men uansett så er de solgt ut for den nå. Skal legge den inn på ønskelisten min:-)

:) sa...

Ja, si det! Jeg har prøvd å finne litt om cane juice, og finner stort sett det samme: at folk er usikre på hvor bra det er og hvor lav GI det har..