fredag 18. februar 2011

Sunn, mørk sjokolade - uten sukker :-)

I dag har jeg prøvd denne oppskriften til Anita med bloggen Superlivsstil.


Jeg er litt usikker om jeg fikk riktig mengde kakaosmør (er vant med at det oppgis i gram), men har lært meg at i denne sjokoladeverdenen at det "er ikke så farlig". Det blir bra med litt slumsing også ;-)


Og den ble veldig god! Som mørk konfekt! Ikke bitter, men med kraftig sjokoladesmak.


Min lille søtmoms ;-)


Lechitin har jeg kjøpt etter at jeg leste om det på hennes blogg. I følge Anita skal det være magisk i sjokolade og gjøre den mer kremete!

Lecithin gir næring til nerver og hjerne, og dette påvirker utholdenhet, konsentrasjonsevne, tankeevne og hukommelse. Lecithin minsker faren for åreforkalkning og hjerte-/karplager, samt fremmer normal tilvekst og øker prestasjonsevnen.

Jeg kjøpte min her.

2 kommentarer:

Silje Silje sa...

Lecitin er godt å smoothie også :-)

:) sa...

Silje Silje: Takk for tipset :)