lørdag 19. februar 2011

Rød stjernejuice

En klar fordel med juice fremfor smoothie eller å spise frukten og grønnsakene som de er, er at juiceren gjør jobben til munn og mage. Juiceren både tygger og skiller ut fibrene for deg, så det er er bare for kroppen å suge til seg alle næringsstoffene i supertempo!


Denne juicen nyter jeg nå, og den ble virkelig SUPERGOD!

Ca 2 glass:
1 eple
3 gulerøtter
1 liten økologisk sitron m/skall
1/2 agurk
ca 1,5 cm bit (på tvers) av stor rødbete

Jeg skreller gulerøttene og rødbeten, men jeg tror det skal holde å vaske/skrubbe de godt. De andre vasker jeg godt. Deler sitronen i to og eplet i 4 (trenger ikke fjerne stilk eller kjernehus). Juice i vei!


Vanskelig å beskrive smaken, men smaker bare perfekt balansert av søtt og surt.
NAM!

7 kommentarer:

Lille Hvitløk sa...

Stjernejuice så godt ut....!

frk.Kraft sa...

Enig! Den så veldig god ut.

Jeg har ikke turt å juice sitronen med skall enda, selv om jeg bruker økologisk. Kanskje jeg bare skal slutte å skrelle den jeg også. Prøver det neste gang. :)

AM Skofterud sa...

Det er jo ikke mye fiber i juice :P Saften som blir presset ut av frukten er rik på vitaminer men fiberet ligger i jo fruktkjøttet.

:) sa...

AM Skofterud: Ja, det er det jeg mener! Siden fiberet ligger igjen i maskinen går næringsstoffene raskere inn i kroppen!

AM Skoftterud sa...

Åja! Beklager :) Når jeg leste om juicing, så begynte jeg å revurdere, for fiberet går jo ut. Men når jeg tenker meg om, så er det jo mye renere næring i en juice, så er det jo mye fiber i en del superfoods.

Juicen din så spennende ut forresten :) Gleder meg til å få meskin i hus når jeg får spart meg opp litt :) hihi

:) sa...

Med og uten fiber har hver sine fordeler :) Uten fiber gir veldig raskt opptak av næringsstoffer. Med fiber gir mer metthetsfølelse er og er bra for fordøyelsen.

Hege sa...

Frisk farge, det så nydelig ut :)