søndag 13. februar 2011

Bøker underveis :)


Jeg har bestilt to nye bøker til den nette sum av kr 255,- inkl frakt (frakten var gratis ;))

De beste GI-oppskriftene
Beskrivelse: Følg ”kom-i-gang-menyen” i 14 dager, så får du en pangstart på ditt nye, sunne liv! Dette handler ikke om å telle kalorier eller fettprosent, men å unngå mat som påvirker kroppen negativt med hensyn til raske forandringer i blodsukkernivået. En jevn energikurve er viktig for å gå ned i vekt eller beholde idealvekten, for å få mer energi og for å unngå sykdommer
(kilde: capris.no)

Den hemmelige kokken
Beskrivelse: Hva innholder egentlig maten vår? Enkelte produkter kan inneholde opp til 70 ingredienser, gjerne skjult bak betegnelser som E412. Boken tar for seg bruken av tilsetningsstoffer i matvareindustrien. Boken inneholder innkjøpsguide, sesongkalender for frukt og grønt samt en guide til hvor i Norge man kan kjøpe naturlige varer, og oversikt over ufarlige og mer risikable E-stoffer.
(kilde: capris.no)

Gleder meg :)

2 kommentarer:

ElinSire sa...

Veldig bra :) God reklame for Capris også! Jeg har bestilt noen fotobøker derfra som jeg fikk for en liten stund siden. De var klart billigere i pris enn veldig mange andre bokbutikker på nett :) Gleder meg til å få kokeboka jeg bestilte og dele litt erfaringer :)

:) sa...

Hehe, er vel ikke mye reklame med mine 4 lesere? ;))) Har fått melding om at den ene boka er underveis. Moro!