mandag 10. januar 2011

Superis(i)

Se den den sunne saft-isen vi lagde i går :)
Saftis er godt for syke barn, sommer som vinter, og er den sunn og sukkerfri i tillegg, hva er vel bedre enn det? Den smaker nydelig kirsebær og er stappfull av antioksidanter!Bland Tart Cherry og vann som litt sterk saft og sett i fryseren over natten. Voila!

Denne oppskriften er fra boka "Supermat", og der anbefaler de også Aloe Vera i, så bruk det om du har! Tror ikke det vil ha så mye å si for smaken, men du får i deg ekstra næringsstoffer.


Ps: Det selges to forskjellige på iHerb, en dyr og en billig. Den dyre er fra et veldig bra og kjent merke (Pure Planet), men jeg har bare forsøkt den billigste (med god erfaring, men uten sammenligningsgrunnlag ...)

Obs: Tart Cherry kan virke søvndyssende (gjør det for meg), så ikke spis isen til frokost, liksom ;)

2 kommentarer:

mimmi-leone sa...

Lurt tips, kanskje noe for min også.
Han er nemlig glad i saftis.

Hilsen fra Mimmi-Leone

Mirjam sa...

Det skal jeg prøve når jeg får varene mine, venter enda. Er så utålmodig!! Kanskje den kan virke bra på Nathalie da, som sliter med å sovne nesten hver kveld.... Er verdt å prøve ihvertfall!