torsdag 13. januar 2011

Sunn snickers og karamellsaus

I går prøvde jeg meg på sunn snickers! Er det virkelig mulig?
Jaaa! Sjekk denne bloggen for Anettes supre oppskrift.

Jeg prøvde også å lage sunn karamellsaus på denne måten:Yaconsirup, mandelsmør og litt himalayasalt.
Evt kan man også bruke litt extra virgin kokosolje i.

Suksess!


5 kommentarer:

mjuuugly sa...

sv: Tusen takk for tilbakemelding, godt å høre de fakt i smak :) :)

Lisa sa...

Hei Tone:) så flink du er til å blogge om sunt kosthold, tips og fakta om diverse produkter. Jg lærer jo kjempemasse og får skikkelig lyst til å starte så smått mot en sunnere livsstil :D you inspire me! Du er kjempeflink! Er så glad for at du har funnet noe som hjelper deg i hverdagen. Når alternativet er dårlig helse, lite energi og mange plager, så er d kjempebra at du har gjort noe så bra for deg selv. Unner deg d! Keep up the good work my friend. Gleder meg til sunn 3-retters ;P veldig glad i DEG. Klem

twinsmom sa...

Så spennende ut! Fikk lyst å prøve :) Ønsker deg en koselig helg, hilsen Kjersti

Tone sa...

Takk for inspirerende ord inne hos meg :) Jeg kjenner at jeg er igang, selv om det blir tatt ett skritt av gangen mot målet! Skal virkelig skaffe meg bøkene du anbefaler. Har tittet på de i evigheter, men "kjernesunn" har virket så uoverkommellig til jeg begynte å lese om prosessen din - nå ser jeg jo at det er mulig :) Takk!!!

Anonymous sa...

Dette skal jeg prøve en gang. :) Må bare få ingrediensene fra iherb. Fin blogg du har! Lykke til videre med sunnheten! Et skritt om gangen er nok det beste. :)