onsdag 12. januar 2011

Smooth-is
Dette er rett og slett en veldig tykk smoothie. Hvis man vil ha den tynnere tilsetter man bare mer melk/væske. 

Frosne bananer, rismelk, raw kakao, extra virgin kokosolje, hampproteinpulver.
Kjør i blender til bananene har blitt blendet helt inn. Det kan hende du må hjelpe litt til med en skje, men hold ut, det er verdt det! På toppen har jeg strødd hampfrø.
Smaker nydelig sjokoladeis!Og her er et bilde fra Kjernesunn mat-boken. Dette er rett og slett bare bananer som er dyppet i smeltet, mørk sjokolade/kokos og fryst ned som de er. Dette har jeg ikke prøvd, men jeg kan tenke meg det faller i smak hos små og store is-elskere! Fryst banan smaker jo omtrent som softi-is :) NAM!

post signature

7 kommentarer:

Tone sa...

Hei Tone,

jeg har ikke vært en ivrig bloggsurfer siste månedene og ikke fått med meg den inspirerende livsendringen du har gjort.

Jeg skal igang med min egen nå, også pga helse, og lurte veldig på hvor jeg skulle begynne i mylderet av gode livsstilsråd. I går bestemte jeg meg for å bli sukkerfri og så gikk jeg inn på bloggen din for første gang på lenge og blir overveldet av inspirasjon. Det må rett og slett være meningen! :)

Skal bruke bloggen din flittig fremover!!

TUSEN TAKK for at du deler ferden din :)

Klem Tone

Muffin sa...

gleder meg til å få hampfrøene mine! :)

Men en ting jeg ikke skjønner - hvordan kan feks ris være så usunt? det er helt naturlig og vokser på jorda, spises av millioner av asiatere hver dag og er jo skapt for å være mat - hvordan kan kroppen ikke gjenkjenne det som mat? Er det pga utviklingen..? I dont get it. ;P Og jeg elsker ris! ;P Er vel i hvert fall bedre å spise skikkelig grov ris. :)

jeg har fått dilla på å blende frossen banan og avocado med diverse jus og isbiter, - det er jo bare helt himmelsk. :)

Tone - Hjertemat.com sa...

Muffin: Mente hvit ris! Upolert ris er mye sunnere enn hvit, siden all næringen sitter i det "brune".

Mirjam sa...

Hvor mye hamppulver har du i en smoothie?
Banan dyppet i sjokolade og fryst ned er kjempegodt!Skal prøve den supersjokolade når jeg får varene mine.

Fru Holt sa...

Mmmm....tror jeg må slutte å stikke innom her....blir så frista av alt det gode du legger ut/lager:)

Anita sa...

Mm, smoothie-isen er nok nydelig, ser i alle fall sånn ut:)

Vi testet å lage sånn is som nederst på bildet, og de var kjempegode, men litt vanskelig å spise siden de blir knallharde:D

AM Skofterud sa...

Dette er bare så utrolig digg!! Smart å lage den tykkere med hampfrø og kokosolje til frokost. Takk for tipset :)