fredag 28. januar 2011

Ny bok: Salig Blanding


Jeg bare elsker å lese om mitt nye kosthold for tiden, og da spesielt i bøker som er inspirerende, lettleste, delikate og med oppskrifter som ikke er uoverkommelig å prøve seg på. Da jeg oppdaget denne boken måtte jeg bare ha den! Se det kule designet, da. Love it :)
Boken er en blanding av forfatterens egne tanker rundt dette kostholdet, hvordan gjøre det mulig i en hektisk hverdag, oppfordringer om å ta vare på seg selv og mange oppskrifter som ser kjempefine ut, uten at jeg har rukket å prøve noen enda. Alt presentert på en nydelig og prydelig måte!
Jeg ble også introdusert for Meat Free Monday i denne boken, og ja, hvorfor ikke? Meat Free Monday er en kampanje som ble startet av Paul McCartney for å oppmuntre oss til å spise mindre kjøtt for å ta vare på miljøet.

Om forfatteren
Renée Voltaire er svensk matfilosof og matkunstner som spiser mye raw food, supermat og vegetarisk. Hun har sin egen produktserie som bærer hennes navn (med meget lekkert design, if I may say so...) og du finner hennes hjemmeside her.

Bak på boken kommer hun med en morsom advarsel: "Advarsel! Maten min kan bedre livskvaliteten din, holde deg frisk, øke bevisstheten og kreativiteten, trylle bort pms, gi glans og glød til ditt hår og hud, forbedre kjærlighetslivet ditt, vekke lykkefølelser og få øynene til å glitre."

Man må jo bare elske det! :D

1 kommentar:

Muffin sa...

den boken så bra ut! morsom også. ;) og ja - digget designet! hvor fikk du tak i den?