torsdag 27. januar 2011

Livet er supergrønt :)


En drikk jeg har blitt helt avhengig av, er eplejuice med spirulina, hvetegress og chlorella. Det grønne pulveret smaker gress og alger om du blander med vann, men blandet med en god eplejuice (helst ferskpresset), smaker det eplejuice! Herlig!

Jeg blander det enten ved hjelp av en blender eller med en melkeskummer (ellers klumper pulveret seg, og det er ikke godt!)


Dette er en hverdagsdetox for kroppen!Se superdamene (forfatterne bak boken Supermat) snakke om virkningen gress har på kroppen her.

3 kommentarer:

Fru Holt sa...

Nå blir jeg bare ner og mer fristet til å prøve meg på disse grønne drinkene jeg å ( Mest fordi det ser veldig godt, spennende og sunt ut. Ikke så mye for selve sunnhetens skyld...mulig jeg er litt rar)
Vi reiser til California i morgen. Vet du om det finnes iherb-butikker eller andre butikker hvor man får kjøpt spirulina og annen supermat? (Skulle tro det, siden LA liksom er the superhealthy city)

Christine sa...

http://www.nrk.no/helse-forbruk-og-livsstil/1.1314576
Har du hørt noe om dette? Blir litt redd spirulina jeg- det sies så mye forskjellig...

:) sa...

Christine: Jeg har lest om det før og at de fant mye av denne bakterien i spurlina fra china, men ingenting i den fra Pure Planet. Pure Planet er også godkjent av Supernature, som sjekker prosessen og velger kun det ypperste av kvalitet. Jeg tror du derfor trygt kan ta spirulina fra Pure Planet, men andre merker bør man sjekke nøye..