tirsdag 25. januar 2011

Inspirert reporter!


Fantastisk! God Morgen Norge viste akkurat en reportasje fra Rica Hotel Nidelven, som er kåret til det beste frokosthotellet for 4. år på rad. Hotellet tilbød bl.a. ferskpresset juice, der kokkene stod og presset jucie på en slik juicemaskin jeg selv har.

De kalte dette energishots, og den ene bestod av eple, ananas, lime, ingfær og pære. Reporteren smakte, nøt og utbrøt: "Åh, jeg blir helt inspirert, jeg!"

Jeg forstår han så godt, for ferskpresset juice som drikkes umiddelbart smaker helt fantastisk! Det kan overhodet ikke sammenlignes med kjøpejuice. Man får alle næringsstoffene i seg på en ekstremt lettopptakelig måte, man føler seg oppkvikket og fresh, og man kan lure i grønnsaker som selleri, spinat, gulerøtter, agurk, rødbete, osv.

En juicer (saftsentrifuge) får man kjøpt alle steder der man kjøper elektriske kjøkkenartikler. Jeg elsker min!

3 kommentarer:

Muffin sa...

jeg ELSKER ferskpresset juice! Har seriøst ikke opplevd noe annet tidligere i livet som har gjort meg så godt som litt nypresset juice. :)
er så glad for min juicer!

lovelyliller sa...

gratulerer med ny blogg da :D skal følge denne også med bloglovin! :D

Silje Silje sa...

Har den juiceren der jeg også, fantastisk!