onsdag 3. november 2010

♥ pakke i posten


Det rusher inn med pakker i posten for tiden, og spesielt pakker fra iHerb ♥
Palmesukker, rått kakaopulver, gojibær og hampfrø.

Jeg elsker å ta litt palmesukker i kaffen. Gir en karamellaktig, deilig smak.

Jeg venter veldig på ny ladning kokosolje, Tart Cherry og vaniljeessens. Rart at jeg har blitt så avhengig av produkter jeg aldri hadde hørt om for bare noen få måneder siden.

Husk å bruke koden NEB207 dersom du handleriHerb for første gang. Da får du 5 dollar i rabatt! Det er frakten det - og litt til ;o)

Ps: Som dere ser mangler vi lister på kjøkkenet - og også benkeplate på disse høye benkeskapene som deler stue og kjøkkenet. Mangler også litt andre ting. Det kommer vel ... :)

8 kommentarer:

Sweet Memories sa...

Hmm.jeg blir alltid så vanvittig sulten når jeg er på besøk her inne:)Men heldigvis på sunne ting.
Jeg må få lagt inn en bestilling snart på IHerb.Jeg er veldig nysgjerrig på de gojibærene spesielt:)
fortsatt fin uke til deg.
Rørende det innlegget under.Sterkt.

klem fra Monja

Marta - livet på landet sa...

Hei du søte!
Aaaltfor lenge siden jeg har vært innom her! Jeg mistet bloggrollen min da jeg gikk over til eget domene... Nå skal jeg passe på å få din inn igjen:) Mange fine innlegg under her! Forstår at du er hektet på sunn mat! Godt du ikke ser hva som befinner seg på mitt kjøkken...:) Trist at det er en grunn til at du trenger denne sunne maten da... Håper alt ordner seg for det etterhvert! Du virker som ei sterk jente!

Nydelige bilder av deg og gutten din nedover her:) Pene dere er!

Krakken på bildet hos meg er kjøpt hos www.bondeofsweeden.se
Skulle du bestille må du maile de og høre om de kan skrive "gave" på pakken. Så slipper du å betale toll og moms:)
Vi er veldig glade i krakken! Jeg synes den ser fin ut! Eieren liker å klatre på den og storeror er opptatt av bokstavene:)

Ha en fortsatt fin kveld!

Klem!:)

(Ps. Blogglotteri inne hos meg:))

mjuuugly sa...

sv: helt sant, det er absolutt ikke bra for oss. Etter at jeg googlet langt og lenge (vel og merke) fant jeg flere leger som uttaler seg om at bla. soya ikke er bra for oss, men ellers er det utrolig lite informasjon om akkurat det!

Det er hva jeg kaller en godpakke fra iHerb :D

Sweet Memories sa...

Hei,Tone
Bare raskt innom her på morgenkvisten for å si takk for tipset om den dokumentaren.Den var sterk,men for en fantastisk ung dame som satt der og pratet med Trude!Det var rørende og man sitter igjen med betraktninger om livet.Det var så flott å se hvordan hun nå valgte å fokusere i livet sitt for å gå videre i det.
Ha en fin dag:)
klem fra Monja

Silje Silje sa...

Det der var en flott pakke ja! :-) Hvordan var gojibærene? Var de myke eller tørre?

sv: Neiduda ;-) Ja jeg så dokumentaren, jeg gråt meg gjennom hele første delen, herregud så sterk den var! Hun ble mitt nye idol og forbilde, uten tvil!

mjuuugly sa...

sv: Ja, jeg vil gjerne ha den om hun sender den over nett :)

Blir spennende å se hvordan det utvikler seg med stoffskiftet ditt nå ja. For å være ærlig vet jeg ikke hvor jeg ligger annet enn "innenfor normalen". Det sier de jo til alle. Må nok granske dsse verdiene selv for hvis man leser litt rundt er det mye å lære om eget stoffskifte. Foreløpig skjønner jeg ingenting av det!

Løvinnen sa...

Så fin en pakke:)) Har blitt helt avhengig av kokosolje jeg også..helt sykt:) Men så er det jo halve prisen av Cocosa som de selger her i Norge på helsekosten også...
Men synes du Iherb pakkene har gått litt treigt i det siste??

verosgalematverden sa...

sv: Så artig man fortsatt fikk taste of nature da! Det er jo kjempelenge siden jeg prøvde!! Skal jo være å få på sunkost men pris og tilgjengelig kan visst variere, til nå har jeg ikke sett og kjøpt selv..

og jeg kan lett gå forbi godterihyller selv, vanlig sjokolade bare skuffer meg nå. Mørk og rå er eneste jeg klarer, men det er så lite god mørk å få tak i!! Men nå er nå hobbyen min å teste alt nytt da ;) Jeg vet jo det er luftmat og jeg vet at pasta ikke gir meg noe, men det er jo godt.. håper jo å lære meg å lage middager uten tilbehør ihvertfall! Brødbakinga går ikke akkurat supert, og jeg synes det blir så dyrt med lavkarbo vs litt karbo.. skal prøve hardt å holde ut til jul ihvertfall ;)