torsdag 14. oktober 2010

Supersmoothie, supersunn og supergod


Frokosten i dag ble til etter man-tager-hvad-man-haver-prinsippet (og det er det som er så genialt med smoothie, det blir bra uansett (nesten))!

Man mikser rismelk, isbiter, ferske og frosne jordbær, fersk avokado og 1 ts  Aloe Vera 40x i blender. Så fyller man halvparten i et glass, strør over kakaonibs, chiafrø og hampfrø, for man fyller glasset opp med mer smoothie. Evt bare fyller opp og rører rundt, det går for det samme ;)

Resultatet er en velsmakende jordbærsmoothie med masse crispy godbiter å tygge på. I tillegg er den full av sunne næringsstoffer, og jeg får i meg både omega 3, omega 6, kalcium, proteiner, alle de viktige aminosyrene, antioksidanter, magnesium, sunt fett osv!

Utrolig deilig å starte dagen med litt supermat. Det har det blitt altfor lite av i det siste, og jeg har sykt cravings på det ...! (Noe som er litt sprøtt, for jeg har aldri opplevd cravings på sunn  mat før.)

1 kommentar:

sunnfamilie sa...

ååå nå fikk jeg lyst på smoothie :-) løper å lager meg en til lunsj!!! nam nam!