søndag 24. oktober 2010

Energikonfekt

Her om dagen lagde jeg "energikuler". Jeg hadde "long slow"-oppskriften fra Supermat-boka som et utgangspunkt, men bare slumset og tilsatte flere ingredienser. Midtveis ble blenderen ødelagt (!!!!), så konistensen ble litt tynnere enn den skulle. Men det gjorde ingenting - jeg helte dem i små konfektpapirformer og satte dem kaldt.

De ble nydelige!

Dette har jeg i:
Ca 2 dl hver av gojibær og cashewnøtter u/salt (originaloppskriten sier 3 dl goji og 1 dl cashew, men jeg tok like mye da jeg ikke likte så godt smaken av goji. Men man smaker dem overhodet ikke, så kunne nok godt holdt meg til oppskriften)
4 ss aktivert bygg
4 ss kokosolje, usmeltet (jeg tok litt mer da jeg droppet agave)
1 ss agave (jeg droppet dette)
2 ss palmesukker (jeg tok litt mer av dette)
Jeg tok også i hampfrø, vaniljepulver og himalayasalt.

SUPERGODE! Tok de med på jobben, og det er flere som spurte om oppskriften ;) Fikk tilbakemelding om at de smakte som konfekt, og selv synes jeg de smaker litt som nøttekaramell pluss noen udefinerbare GODE smaker.

Gode på smak, supersunne OG gir masse energi, kan det bli bedre? Disse skal jeg garantert lage igjen!

post signature

4 kommentarer:

Nina og cocobongoo sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min:)

Energikonfekt; spennende, tror jeg må prøve ut de:)

Ønsker deg en fortsatt fin kveld!
smil og klem
Nina

Muffin sa...

ødelagt igjeeen? er det mulig. :P

Ps. Disse så gode ut. :)

Mariann sa...

Så topp blogg du har med mange gode tips og inspirasjon. Min blogg lider for øyeblikket, men kommer nok sterkere tilbake. Legger meg på som følger hos deg så lenge jeg :)

Ine - iherb.blogg.no sa...

Nå har jeg prøvd en versjon av de kulene her, og de ble kjempegode! Ville bare skrive det, så folk ser at de her anbefales virkelig ;)